Blog & Nieuws

Thumb bow tie businessman fashion man medium

Accountants vergelijken: zo werkt dat online

20-06-2017

U bent, net zoals de rest van de wereld, online georiënteerd. Nieuwe koelkast nodig? Dan zoekt u online uit wat de beste optie voor u is. Vakantie regelen? U zoekt, vergelijkt en boekt online. Ook voor zakelijke aankopen werkt u waarschijnlijk op deze manier. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de potentiële klanten van uw accountantskantoor op precies dezelfde manier te werk gaan? Het is niet meer dan logisch dat ondernemers ook verschillende accountants met elkaar vergelijken voordat ze uiteindelijk bij u terechtkomen. Wij vertellen u graag hoe dit werkt en hoe u goed uit de vergelijking komt.
...Lees Meer
Thumb apple iphone books desk medium

De juiste marketing voor accountants en administratiekantoren

22-03-2017

Dacht u dat u als accountantskantoor geen reclame hoeft te maken? Dan zal het u verbazen hoeveel extra nieuwe klanten u kunt werven met de juiste marketing strategie. Wij zetten graag wat nuttige marketingvoorbeelden op een rij voor u. Doe er uw voordeel mee!
...Lees Meer
Thumb photo 1432821596592 e2c18b78144f medium

Accountants kunnen veel meer met online marketing doen

18-01-2017

Best bijzonder: accountants maken te weinig gebruik van de mogelijkheden die online marketing biedt, zo blijkt uit onderzoek van Wolters Kluwer. En dat terwijl ze juist zo dol zijn op cijfers en het bijsturen op basis van resultaten. Bij online marketing kan dat perfect. Elke online klik en conversie is immers vrij eenvoudig te meten. Toch doen maar weinig accountantskantoren dat.
...Lees Meer
Thumb camera vintage lens old medium

Online koopgedrag van ondernemers verandert accountantsmarkt

28-11-2016

Elke ondernemer weet dat zijn bedrijf anders is dan dat van anderen. Daarom zoekt hij een accountantskantoor dat zijn situatie en positionering in de markt begrijpt. Zeker als hij niet tevreden is over de huidige accountant of boekhouder. Maar hoe vindt zo’n ondernemer het ideale accountants- of administratiekantoor?
...Lees Meer
Thumb schermafbeelding 2016 07 07 om 16.47.03

Koppelwebsites voor accountants: hoe zit dat?

7-07-2016

Artikel NBA over Whitfieldd: In maart van dit jaar werd bekend dat de Orde van Advocaten onder bepaalde voorwaarden koppelwebsites toestaat die advocaten en klanten met elkaar in contact brengt.......Whitfieldd is een website waar klanten accountants kunnen beoordelen, advies kunnen inwinnen over accountants en waar men door middel van een specifieke zoekopdracht of een geplaatste offerteopdracht gekoppeld kan worden aan een accountant die bij de behoefte van de klant past. Taoufik Almaach van Whitfieldd zegt dat......Lees meer
...Lees Meer
Recente artikelen