Blog & Nieuws

Thumb whitfieldd survival cursus

Eigenwijze ZZP'ers betalen meer voor administratie

22-09-2021

‘Nee, ik heb geen boekhouder. Als ik het zelf doe, is het veel goedkoper’. Deze opmerking hoor je vaak als je een zzp’er vraagt hoe hij zijn administratie geregeld heeft. Toch klopt er helemaal niets van. Sterker nog: zelf doen is veel duurder dan je administratie uitbesteden.
...Lees Meer
Thumb jobs  1

Vergelijkingssite Whitfieldd.com lanceert jobboard voor financiële banen

3-08-2021

Hilversum, 2020403-- Whitfieldd.com, de vergelijkingssite voor accountants -en administratiekantoren zet voet aan de grond binnen de bemiddelingsmarkt van financiële banen en freelance opdrachten. Het platform Jobs.whitfieldd.com zorgt ervoor dat vraag en aanbod binnen de financiële banenmarkt nog makkelijker op elkaar aansluiten. 
...Lees Meer
Thumb bow tie businessman fashion man medium

Accountants vergelijken: zo werkt dat online

20-03-2021

U bent, net zoals de rest van de wereld, online georiënteerd. Nieuwe koelkast nodig? Dan zoekt u online uit wat de beste optie voor u is. Vakantie regelen? U zoekt, vergelijkt en boekt online. Ook voor zakelijke aankopen werkt u waarschijnlijk op deze manier. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de potentiële klanten van uw accountantskantoor op precies dezelfde manier te werk gaan? Het is niet meer dan logisch dat ondernemers ook verschillende accountants met elkaar vergelijken voordat ze uiteindelijk bij u terechtkomen. Wij vertellen u graag hoe dit werkt en hoe u goed uit de vergelijking komt.
...Lees Meer
Thumb apple iphone books desk medium

De juiste marketing voor accountants en administratiekantoren

22-12-2020

Dacht u dat u als accountantskantoor geen reclame hoeft te maken? Dan zal het u verbazen hoeveel extra nieuwe klanten u kunt werven met de juiste marketing strategie. Wij zetten graag wat nuttige marketingvoorbeelden op een rij voor u. Doe er uw voordeel mee!
...Lees Meer
Thumb camera vintage lens old medium

Online koopgedrag van ondernemers verandert accountantsmarkt

28-11-2019

Elke ondernemer weet dat zijn bedrijf anders is dan dat van anderen. Daarom zoekt hij een accountantskantoor dat zijn situatie en positionering in de markt begrijpt. Zeker als hij niet tevreden is over de huidige accountant of boekhouder. Maar hoe vindt zo’n ondernemer het ideale accountants- of administratiekantoor?
...Lees Meer
Recente artikelen