Automatische matching tussen ondernemers en accountants

20-02-2018

 

Whitfieldd.com, de vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren, heeft nu een automatisch matchingsysteem. De match tussen ondernemer en kantoor kan, net zoals bij bijvoorbeeld Booking.com, makkelijk en snel: zoeken, vergelijken en direct een offerte opvragen bij accountants en administratiekantoren. Ondernemers kunnen nu via het geautomatiseerde systeem meerdere offertes tegelijk opvragen en ontvangen een online overzicht van geïnteresseerde kantoren.

Aanbesteding van opdrachten

Met de lancering van dit systeem kunnen ondernemers nu ook eenvoudig een opdracht op het platform plaatsen. Het systeem zorgt ervoor dat de kantoren in het Whitfieldd-collectief op de hoogte worden gebracht van de opdracht. Accountants- en administratiekantoren kunnen via het systeem online reageren. De ondernemer kan vervolgens voor een uitgebreide vergelijking kantoren selecteren op basis van klantreviews, locatie, online profiel en hun diensten. In de uitgebreide vergelijking krijgt de ondernemer een beter beeld van de diensten die geleverd kunnen worden en wordt er dieper ingegaan op de indicatieve prijs die het kantoor vraagt voor de geplaatste opdracht.

Gemak voor alle partijen

Whitfieldd.com probeert het niet alleen makkelijker te maken voor de ondernemer. Deze ontvangt namelijk binnen 24 uur verschillende online reacties van kantoren en kan vrij kiezen uit het aanbod. Daarnaast worden ook de accountants- en administratiekantoren ontlast. Zo hebben de kantoren de mogelijkheid om standaardwaarden voor offertes zoals diensten en services in het systeem vooraf op te geven. Wanneer zij een prijsindicatie uitbrengen, worden de standaardwaarden meegenomen. Dankzij dit proces is het genereren van nieuwe klanten eenvoudig en tijdsbesparend. Accountants- en administratiekantoren kunnen hierdoor optimaal profiteren van de online reputatie die zij via Whitfieldd.com hebben opgebouwd.

Blijven ontwikkelen samen met de markt

Marketingdirecteur Taoufik Almaach geeft aan dat het automatiseren van processen binnen de organisatie van groot belang is: “Het geautomatiseerde systeem werkt optimaal en zorgt voor matches tussen vraag en aanbod. Uiteraard is dit een proces dat zich blijft ontwikkelen. Dit doen wij samen met de markt, de ondernemers en met feedback vanuit de aangesloten kantoren op Whitfieldd.com. Het doel was altijd om de match volledig geautomatiseerd tussen de ondernemer en de kantoren te laten verlopen zonder dat een partij daar tussen komt. De basis is gelegd en in de komende jaren zal het proces geoptimaliseerd worden. Denk hierbij aan de toevoeging van ‘chat’ tussen beide partijen, het inplannen van een digitale, telefonische of fysieke afspraak en andere functies die de match kunnen versoepelen.”

 

Whitfieldd.com | De vergelijkingssite voor accountants- en administratiekantoren