Zo vergelijkt een ondernemer verschillende accountants

9-11-2015

 

Online georiënteerd ondernemers zijn steeds beter in staat om zelf de beste keuze voor de ondersteuning van hun bedrijf te bepalen. Ook accountants- en administratiekantoren hebben hiermee te maken. Als u bijvoorbeeld een nieuw schoonmaakbedrijf voor uw kantoor zoekt, gaat u op zoek naar klantbeoordelingen om te bepalen hoe het zit met de prijs/kwaliteitverhouding. Precies zoals u dat ook doet als het gaat om consumentenproducten als elektronica en vakanties. Dus is het logisch dat ondernemers ook verschillende accountants- en administratiekantoren met elkaar vergelijken voordat zij uiteindelijk diensten bij het kantoor afnemen. 

 

Direct per plaats inzichtelijk

Het vergelijken van accountant en administratekantoren lijkt verbazingwekkend veel op het uitzoeken van een hotel op een vergelijkingssite als Booking.com of Trivago.com. Een ondernemer vult op Whitfieldd.com gewoon de naam in van een kantoor (als hij die al weet) of gewoon de plaatsnaam waarin hij op zoek is naar een nieuwe accountant of administratiekantoor. Vervolgens verschijnt er direct een overzicht van de beste kantoren, zodat meteen duidelijk is wie er als beste beoordeeld worden door klanten. Dit maakt al een goede voorselectie mogelijk, maar er is natuurlijk nog wat verdieping nodig om echt een goede keuze te maken.

 

Kwaliteit van dienstverlening

De extra verdieping komt bijvoorbeeld tot uiting in de kwaliteitsinzichten die snel inzichtelijk zijn. Beoordelingen van medeondernemers leggen precies uit op welke onderdelen de accountant goed scoorde en waar nog ruimte voor verbetering mogelijk is. Door concrete klantbeoordelingen weet elke zoekende ondernemer zo eenvoudig waar hij aan toe is bij welk kantoor. Dankzij steeds meer medeondernemers die hun beoordeling achterlaten, wordt de markt bovendien steeds transparanter. Dit zorgt ervoor dat u als accountant nog meer op klanttevredenheid gaat sturen, wat de kwaliteit van uw dienstverlening zeker ten goede komt.

 

Geen verplichting

Een ander voordeel van accountants- en administratiekantoren vergelijken via Whitfieldd.com is dat ondernemers direct offertes kunnen opvragen via de site. Deze zijn bovendien extra voordelig en vrijblijvend. Ook een keuze maken voor de juiste accountant wordt door de transparante opzet van de website gemakkelijker gemaakt. En om ondernemers nog een zetje in de juiste richting te geven, maken zij kans op een cadeaucheque ter waarde van € 200,- wanneer zij een goede of slechte ervaring met een accountantskantoor achterlaten.

 

Whitfieldd.com probeert stapje voor stapje meer inzicht te geven in de markt voor accountants- en administratiekantoren. Binnenkort weten ondernemers niet beter of ze moeten eerst even de vergelijker bekijken voordat ze hun uiteindelijke keuze maken!

 

Whitfieldd.com | De vergelijkingssite voor accountants- en administratiekantoren