Accountants vergelijken: zo werkt dat online

20-03-2021


U bent, net zoals de rest van de wereld, online georiënteerd. Nieuwe koelkast nodig? Dan zoekt u online uit wat de beste optie voor u is. Vakantie regelen? U zoekt, vergelijkt en boekt online. Ook voor zakelijke aankopen werkt u waarschijnlijk op deze manier. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de potentiële klanten van uw accountantskantoor op precies dezelfde manier te werk gaan? Het is niet meer dan logisch dat ondernemers ook verschillende accountants met elkaar vergelijken voordat ze uiteindelijk bij u terechtkomen. Wij vertellen u graag hoe dit werkt en hoe u goed uit de vergelijking komt.

 

Eenvoudige voorselectie

Net zoals dat voor reizen en elektronica speciale vergelijkingssites zijn, geldt dat ook voor accountantskantoren. Een ondernemer kan op Whitfieldd.com heel eenvoudig zoeken en vergelijken. Bijvoorbeeld door de naam van een kantoor in te vullen. Maar ook de plaatsnaam is al voldoende om  een nieuwe accountant te vinden. Het overzicht van de beste kantoren wordt namelijk direct getoond, waarbij klantbeoordelingen als uitgangspunt worden genomen. Dit is de eerste voorselectie voor ondernemers om hun keuze te maken. Maar er is meer…

 

Sturen op klanttevredenheid

Goede klantbeoordelingen zijn natuurlijk mooi, maar het wordt pas echt interessant als de doelgroep ziet dat de huidige klanten van uw accountantskantoor met dezelfde problemen worstelen als zij. En dat ze vervolgens lezen dat u dit voor ze oplost. Ook uw verbeterpunten mogen inzichtelijk gemaakt worden, want die zijn overal te vinden. Deze concrete klantbeoordelingen helpen zoekende ondernemers om verdieping te vinden in hun zoektocht. Alle medeondernemers die hun beoordeling hebben achtergelaten, helpen om de markt steeds transparanter te maken. Klanttevredenheid staat daarom voor u als accountant steeds meer bovenaan, waardoor de kwaliteit van uw dienstverlening alleen nog maar verder omhoog gaat. En dat is wat wij graag zien.

 

Offerte aanvragen

Via Whitfieldd.com kunnen ondernemers niet alleen vergelijken, maar ook direct offertes opvragen via de site. Vrijblijvend en extra voordelig. Dat levert u als accountant meer mogelijkheden op om uzelf te presenteren aan geïnteresseerden. Ondernemers maken bovendien kans op een cadeaucheque ter waarde van € 200,- nadat zij een goede of slechte ervaring met een accountantskantoor delen via de site. Zo helpen zij medeondernemers én ze kunnen er zelf nog iets mee winnen ook.

 

Het doel van Whitfieldd.com is meer inzicht geven in de markt voor accountants. Het duurt niet lang meer voordat ondernemers standaard via de vergelijkingssite hun uiteindelijke keuze maken!