Beoordelingen: ZZP-Next Accountants BV

Beoordelingen

Totale kantoorscore : 9.0

De beoordelingen zijn door onze bezoekers gegeven na een consult met ZZP-Next Accountants BV
Hoe beoordeel je de deskundigheid van de adviseur? 9.0
Kan de adviseur ingewikkelde materie duidelijk en helder toelichten? 9.0
Denkt de adviseur mee over veranderende marktomstandigheden? 8.6
Is de adviseur een sparringspartner op financieel gebied? 8.7
Kan de adviseur zich goed inleven in de persoonlijke situatie? 8.8
Ervaar je een klik met de adviseur? 9.2
Beoordeel de service van het kantoor? 9.1
Beoordeel de prijs- kwaliteitverhouding 8.9
Voor dit kantoor geldt: Afspraak is afspraak. 9.1
Ik ga dit kantoor zeker bij een vriend of collega aanbevelen. 9.5
Recente beoordelingen


Fijne mensen, en denken echt mee!

score 10.0

Bekijk


Toen ik als ZZP-er begon stond ik voor veel vraagstukken. Over het verwerken van mijn administratie o.a. , daar wilde ik absoluut niet van wakker liggen. Gelukkig kreeg ik via via de tip om ZZP-next te benaderen, nog steeds een hele goede tip en keuze geweest! Welk vraagstuk ik nu ook tegen kom, ZZP-next helpt mij weer op weg en het is helder!

score 9.0

Bekijk


Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Alya bij onze administratie.

score 9.8

Bekijk


Super tevreden over ZZP Next en met name Alja Kohnen. Altijd bereid voor het geven van advies op financieel vlak of hulp bij het boekhoudprogramma. Wij zullen ZZP next aan iedereen aanraden die hiermee te maken heeft.

score 10.0

Bekijk


Alja van ZZP Next is mijn rots in de fiscale branding. Zij brengt rust en maakt complexe zaken eenvoudig en begrijpelijk. Ze 'ontzorgt'. En is daarnaast een heel fijn mens om mee samen te werken. Aanrader!

score 10.0

Bekijk


ZZP-next is een zeer geschikte partner. Ze werken snel, accuraat en zijn bereid een stap extra te zetten voor een hele schappelijke prijs. Dankzij het gebruik van Yuki online boekhoudpakket ben ik altijd, ook mobiel, op de hoogte van de financiële status van onze onderneming. Als starter heb ik veel support gekregen van ZZP-next. Al met al een hele prettige samenwerking voor een ondernemer die zich wil bezighouden met zijn kernactiviteiten.”

score 9.1

Bekijk


Alja van ZZP Next is goed bereikbaar en maakt altijd tijd vrij om je vragen door te nemen en je van gedegen advies te voorzien. Erg tevreden over de dienstverlening van ZZP Next!

score 8.6

Bekijk


Eind 2015 speelde ik met de gedachte om mijn eigen bedrijf te starten. Om meer kennis op te doen op het gebied van bedrijfsvoering en administratie, ben ik naar de startersavond van ZZP-next geweest, dit was voor mij een zeer verhelderend. Ik had direct een goed gevoel bij deze organisatie, het was voor mij dan ook direct duidelijk dat ik zaken ging doen met ZZP-next. Toen ik daadwerkelijk ging starten heb ik samen met de adviseur gekeken welk boekhoudpakket het beste bij mij paste. Daarnaast kreeg ik ook een aantal goede tips en adviezen o.a. m.b.t. bank en verzekeringskeuze. Op het moment dat ik advies nodig heb of over een zakelijke beslissing wil sparren staat de adviseur altijd voor mij klaar.

score 8.2

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk


Alja Kohnen heeft mij enorm geholpen met het opstarten van mijn bedrijf. Hoewel ik nog niet begonnen was en dus ook nog geen contract met haar had heeft zij mij toch al veel informatie kunnen geven. Echt super. En ook nu kan het niet makkelijker. Was bang dat het boekhouden me zou tegenvallen aangezien ik met mijn handen werk maar niks is minder waar.

score 9.0

Bekijk


Naast het feit dat men de financiële administratie uit handen neemt is het net zo belangrijk dat de bereikbaarheid erg goed is, men snel een goed antwoord kan geven en dat er ook nog een professioneel kantoor met kennis achterstaat. Klinkt simpel maar men denkt echt mee met je !

score 8.4

Bekijk


ZZP Next accountants is een goed accountantskantoor met een handige online tool waarmee ik gemakkelijk mijn boekhouding kan doen. Ik heb online direct inzicht in de huidige stand van zaken. Alja is prettig om mee samen te werken en is altijd goed bereikbaar.

score 8.5

Bekijk


ZZP Next levert niet alleen foutloze, toegankelijke en prijstechnisch zeer aantrekkelijke dienstverlening, bovendien is de persoonlijke aanpak bijzonder prettig. Het bureau heb ik al zeker drie keer van harte aanbevolen!

score 9.5

Bekijk


Ik vind het prettig dat ik mijn bedrijfsresultaten en belastingaangifte persoonlijk met Alja kan doorspreken. Ze legt dingen helder uit en denkt met me mee over hoe ik als ZZPer zaken financieel handig kan aanpakken. Ook de nieuwsbrief van ZZP Next brengt me op nieuwe ideeën voor mijn bedrijf.

score 8.0

Bekijk


Vanaf het initiatief om voor mezelf te beginnen heeft ZZP-Next me uitstekend geadviseerd. Nu ik ruim 2 jaar bezig ben, ben ik nog steeds zeer tevreden over hun dienstverlening!

score 9.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.2

Bekijk


Afgelopen jaar over gegaan naar zzp next. Vergelijking is dus met vorige accountant en over de korte termijn. Tot heden ben ik zeer tevreden. De noodzakelijke klik is er ook zeker.

score 8.4

Bekijk


Prima dienstverlening. ZZP Next sluit goed aan bij eigen mogelijkheden en behoefte

score 8.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Zeer zeer tevreden met ZZP-Next Accountants.

score 9.0

Bekijk


De medewerkers denken altijd met je mee. Naast de reguliere accountantswerkzaamheden worden er regelmatig informatieavonden georganiseerd over zeer uiteenlopende zaken die direct of indirect met je bedrijf te maken hebben

score 9.6

Bekijk
Deel totale kantoorscore