Main zzp next 600x600

ZZP-Next Accountants BV

Gemiddeld tarief  59,00
Zeer goed 9.0
22 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Vendelier 5
3905 PB Veenendaal
Telefoon 0318-742154
Social media
Omschrijving

Mooi werk verdient mooie cijfers

ZZP-Next houdt van mooi werk. Van werk, gemaakt door zelfstandigen met verstand van hun vak. ZZP-Next helpt zelfstandigen om voluit te ondernemen, zonder zich druk te maken om administratie en fiscaliteit.

ZZP-Next is online boekhouding met de persoonlijke accountant binnen handbereik. Voor duidelijke cijfers, altijd direct inzicht in uw resultaat en ondersteund door advies op maat voor ZZP-ers.

U kiest het ZZP-Next pakket en de ondersteuning die bij u passen en betaalt alleen maandelijkse abonnementskosten. U hebt uw handen vrij voor het werk en profiteert maximaal van accountantsdeskundigheid, advies en tips.
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Fijne mensen, en denken echt mee!

score 10.0

Bekijk


Toen ik als ZZP-er begon stond ik voor veel vraagstukken. Over het verwerken van mijn administratie o.a. , daar wilde ik absoluut niet van wakker liggen. Gelukkig kreeg ik via via de tip om ZZP-next te benaderen, nog steeds een hele goede tip en keuze geweest! Welk vraagstuk ik nu ook tegen kom, ZZP-next helpt mij weer op weg en het is helder!

score 9.0

Bekijk


Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Alya bij onze administratie.

score 9.8

Bekijk


Super tevreden over ZZP Next en met name Alja Kohnen. Altijd bereid voor het geven van advies op financieel vlak of hulp bij het boekhoudprogramma. Wij zullen ZZP next aan iedereen aanraden die hiermee te maken heeft.

score 10.0

Bekijk


Alja van ZZP Next is mijn rots in de fiscale branding. Zij brengt rust en maakt complexe zaken eenvoudig en begrijpelijk. Ze 'ontzorgt'. En is daarnaast een heel fijn mens om mee samen te werken. Aanrader!

score 10.0

Bekijk


ZZP-next is een zeer geschikte partner. Ze werken snel, accuraat en zijn bereid een stap extra te zetten voor een hele schappelijke prijs. Dankzij het gebruik van Yuki online boekhoudpakket ben ik altijd, ook mobiel, op de hoogte van de financiële status van onze onderneming. Als starter heb ik veel support gekregen van ZZP-next. Al met al een hele prettige samenwerking voor een ondernemer die zich wil bezighouden met zijn kernactiviteiten.”

score 9.1

Bekijk


Alja van ZZP Next is goed bereikbaar en maakt altijd tijd vrij om je vragen door te nemen en je van gedegen advies te voorzien. Erg tevreden over de dienstverlening van ZZP Next!

score 8.6

Bekijk


Eind 2015 speelde ik met de gedachte om mijn eigen bedrijf te starten. Om meer kennis op te doen op het gebied van bedrijfsvoering en administratie, ben ik naar de startersavond van ZZP-next geweest, dit was voor mij een zeer verhelderend. Ik had direct een goed gevoel bij deze organisatie, het was voor mij dan ook direct duidelijk dat ik zaken ging doen met ZZP-next. Toen ik daadwerkelijk ging starten heb ik samen met de adviseur gekeken welk boekhoudpakket het beste bij mij paste. Daarnaast kreeg ik ook een aantal goede tips en adviezen o.a. m.b.t. bank en verzekeringskeuze. Op het moment dat ik advies nodig heb of over een zakelijke beslissing wil sparren staat de adviseur altijd voor mij klaar.

score 8.2

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk


Alja Kohnen heeft mij enorm geholpen met het opstarten van mijn bedrijf. Hoewel ik nog niet begonnen was en dus ook nog geen contract met haar had heeft zij mij toch al veel informatie kunnen geven. Echt super. En ook nu kan het niet makkelijker. Was bang dat het boekhouden me zou tegenvallen aangezien ik met mijn handen werk maar niks is minder waar.

score 9.0

Bekijk


Naast het feit dat men de financiële administratie uit handen neemt is het net zo belangrijk dat de bereikbaarheid erg goed is, men snel een goed antwoord kan geven en dat er ook nog een professioneel kantoor met kennis achterstaat. Klinkt simpel maar men denkt echt mee met je !

score 8.4

Bekijk


ZZP Next accountants is een goed accountantskantoor met een handige online tool waarmee ik gemakkelijk mijn boekhouding kan doen. Ik heb online direct inzicht in de huidige stand van zaken. Alja is prettig om mee samen te werken en is altijd goed bereikbaar.

score 8.5

Bekijk


ZZP Next levert niet alleen foutloze, toegankelijke en prijstechnisch zeer aantrekkelijke dienstverlening, bovendien is de persoonlijke aanpak bijzonder prettig. Het bureau heb ik al zeker drie keer van harte aanbevolen!

score 9.5

Bekijk


Ik vind het prettig dat ik mijn bedrijfsresultaten en belastingaangifte persoonlijk met Alja kan doorspreken. Ze legt dingen helder uit en denkt met me mee over hoe ik als ZZPer zaken financieel handig kan aanpakken. Ook de nieuwsbrief van ZZP Next brengt me op nieuwe ideeën voor mijn bedrijf.

score 8.0

Bekijk


Vanaf het initiatief om voor mezelf te beginnen heeft ZZP-Next me uitstekend geadviseerd. Nu ik ruim 2 jaar bezig ben, ben ik nog steeds zeer tevreden over hun dienstverlening!

score 9.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.2

Bekijk


Afgelopen jaar over gegaan naar zzp next. Vergelijking is dus met vorige accountant en over de korte termijn. Tot heden ben ik zeer tevreden. De noodzakelijke klik is er ook zeker.

score 8.4

Bekijk


Prima dienstverlening. ZZP Next sluit goed aan bij eigen mogelijkheden en behoefte

score 8.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Zeer zeer tevreden met ZZP-Next Accountants.

score 9.0

Bekijk


De medewerkers denken altijd met je mee. Naast de reguliere accountantswerkzaamheden worden er regelmatig informatieavonden georganiseerd over zeer uiteenlopende zaken die direct of indirect met je bedrijf te maken hebben

score 9.6

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Veenendaal of administratiekantoor Veenendaal


Veenendaal is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Veenendaal, AdministratiekantoorVeenendaal of Belastingadviseur Veenendaal. Een accountant of administratiekantoor in Veenendaal is hier goed op afgestemd net als ZZP-Next Accountants BV. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Veenendaal, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Veenendaal, Administratiekantoor Veenendaal of Belastingadviseur Veenendaal? ZZP-Next Accountants BV helpt u graag!

In Veenendaal zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Veenendaal.

Accountant Veenendaal ZZP of administratiekantoor Veenendaal ZZP

In het centrum van Veenendaal wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Veenendaal door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort ZZP-Next Accountants BV natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met ZZP-Next Accountants BV zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Veenendaal BV of administratiekantoor Veenendaal BV

Veenendaal heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als ZZP-Next Accountants BV. Er zijn genoeg  kantoren in Veenendaal die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Veenendaal zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Veenendaal MKB of administratiekantoor Veenendaal MKB

De gemiddelde ondernemer in Veenendaal  zit er goed bij. Je kunt in Veenendaal dan ook een Accountant Veenendaal of Administratiekantoor Veenendaal vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van ZZP-Next Accountants BV.

Accountant Veenendaal VOF of administratiekantoor Veenendaal VOF

Wat je in de straten van Veenendaal veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

ZZP-Next Accountants BV

ZZP-Next Accountants BV is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Veenendaal met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Veenendaal, Administratiekantoor Veenendaal of Belastingadviseur Veenendaal? ZZP-Next Accountants BV helpt u graag!

ZZP-Next Accountants BV kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur