Main vwv kantoorpand 1

Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.6
3 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Zuiderschans 4
9101PZ DOKKUM
Telefoon 0519-228150
Social media Geen social media
Omschrijving

Wij zijn een allround accountants- en advieskantoor en leveren voor een betaalbare prijs kwalitatief hoogwaardige producten. Hierbij zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt door onze goede kennis van fiscale wetgeving. Door middel van optimale inzet van automatisering en internet, kunnen wij u maximaal ontzorgen op het gebied van administratie, managementinformatie en belastingen. Wij werken daarmee met vaste contactpersonen en onze bestaande klanten maken al jarenlang van onze diensten gebruik.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Een paar keer meer in het jaar de zaken door spreken met de heer Vellinga

score 8.2

Bekijk


Kleinere, zeer betrokken en deskundig kantoor. Men denkt mee en is flexibel. De 'meter' begint niet te lopen bij het opnemen van de telefoon

score 9.5

Bekijk


Duidelijk, snel en betrouwbaar. Wij hebben de juiste overstap gemaakt.

score 8.2

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant DOKKUM of administratiekantoor DOKKUM


DOKKUM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant DOKKUM, AdministratiekantoorDOKKUM of Belastingadviseur DOKKUM. Een accountant of administratiekantoor in DOKKUM is hier goed op afgestemd net als Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van DOKKUM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant DOKKUM, Administratiekantoor DOKKUM of Belastingadviseur DOKKUM? Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs helpt u graag!

In DOKKUM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in DOKKUM.

Accountant DOKKUM ZZP of administratiekantoor DOKKUM ZZP

In het centrum van DOKKUM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in DOKKUM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant DOKKUM BV of administratiekantoor DOKKUM BV

DOKKUM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in DOKKUM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In DOKKUM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant DOKKUM MKB of administratiekantoor DOKKUM MKB

De gemiddelde ondernemer in DOKKUM  zit er goed bij. Je kunt in DOKKUM dan ook een Accountant DOKKUM of Administratiekantoor DOKKUM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs.

Accountant DOKKUM VOF of administratiekantoor DOKKUM VOF

Wat je in de straten van DOKKUM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs

Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in DOKKUM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant DOKKUM, Administratiekantoor DOKKUM of Belastingadviseur DOKKUM? Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs helpt u graag!

Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur