Accountant en administratiekantoor in Dokkum

Bent u op zoek naar een accountant in Dokkum of een administratiekantoor in Dokkum?

Dan treft u hier de makkelijkste manier om een accountant of administratiekantoor in Dokkum te vinden. Whitfieldd.com kent een netwerk van 15000+ accountants en administratiekantoren.

Zoek en vergelijk 

U kunt zoeken op accountant Dokkum of administratiekantoor Dokkum en u krijgt de beste resultaten van accountants en administratiekantoren in Dokkum. U kunt vervolgens op basis van specialisatie, beoordelingen van mede ondernemers en andere criteria verder filteren totdat u het gewenste resultaat heeft gekregen.

Uiteindelijk kunt u uit de selectie een offerte opvragen bij de beste accountant of het beste administratiekantoor in Dokkum. Er zit geen maximum aan het opvragen van accountant offertes of administratiekantoor offertes.

Plaats offerte opdracht 

Naast het zoeken heeft u ook de mogelijkheid om een accountant offerte of administratiekantoor offerte opdracht te plaatsen. Hiermee ontvangt u binnen 24 uur online reacties van accountants of administratiekantoren. Deze dienst is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt hiermee veel tijd en geld besparen. Op deze manier komt de accountant of het administratiekantoor uit de omgeving van Dokkum met de beste offerte naar u toe! 

Dankzij automatisering, concurrentie en verdere ontwikkelingen in de markt liggen er veel kansen voor u als ondernemer. 

Klik hier en plaats direct uw offerte opdracht.

Let op: Besparingen kunnen oplopen tot 40%.

Veel succes met het vinden van een accountant of administratiekantoor in Dokkum.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag. Gebruik de groene ster links onderin de pagina. Wij zien uw vraag of feedback graag tegemoet. 

< Terug naar alle steden
Alle 11 kantoren in dokkum
Search

Administratiebureau Akkermans

Stad DOKKUM (km)
Adres Patrijs 1 , 9101XK
Omschrijving Administratiebureau Akkermans is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

JWTS B.V.

Stad DOKKUM (km)
Adres Birdaarderstraatweg -33 123 , 9101CZ
Omschrijving JWTS B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

V.O.F. La Coupe

Stad DOKKUM (km)
Adres Bierumerterp 1 , 9101SB
Omschrijving V.O.F. La Coupe is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

Bureau Faber organisatie & advies

Stad DOKKUM (km)
Adres J. Wiemersstraat 21 , 9103NJ
Omschrijving Bureau Faber organisatie & advies is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

Bo-Ma Raadgevers B.V.

Stad DOKKUM (km)
Adres Bronlaan 24 , 9101VS
Omschrijving Bo-Ma Raadgevers B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

RKcs Accountants en Adviseurs B.V.

Stad DOKKUM (km)
Adres Parklaan 7 , 9103ST
Omschrijving RKcs Accountants en Adviseurs B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

Van Wieren Accountants en Belastingadviseurs

Stad DOKKUM (km)
Adres Zuiderschans 4 , 9101PZ
Omschrijving Van Wieren Accountants en Belastingadviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

Anton van der Aar Financieel Management

Stad DOKKUM (km)
Adres Stationsweg 33 , 9101HX
Omschrijving Anton van der Aar Financieel Management is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

accon avm groep

Stad DOKKUM (km)
Adres Pier Prinslaan 25 , 9101PX
Omschrijving accon avm groep is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
--
-
Search

Administratiekantoor Ter Haar

Stad DOKKUM (km)
Adres Canadezenlaan 34 , 9102DM
Omschrijving Administratiekantoor Ter Haar is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor...Lees Meer
9.6
1 beoordeling
-
Search vwv kantoorpand 1

Van Wieren & Vellenga Acc. en Bel. adviseurs

Stad DOKKUM (km)
Adres Zuiderschans 4 , 9101PZ
Omschrijving Wij zijn een allround accountants- en advieskantoor en leveren voor een betaalbare prijs kwalitatief...Lees Meer
8.6
3 beoordelingen
-
Niet gevonden? Beoordeel hier

Accountant Dokkum of administratiekantoor Dokkum


Dokkum is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur. De accountants en administratiekantoren in Dokkum zijn hier goed op afgestemd. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Dokkum, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden.

In Dokkum zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van ZZP, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor de adminsitraie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Dokkum.

Accountant ZZP of administratiekantoor ZZP

In het centrum van Dokkum wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Dokkum door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen.

Accountant BV of administratiekantoor BV

Dokkum heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Er zijn genoeg  kantoren in Dokkum die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Dokkum zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MKB of administratiekantoor MKB

De gemiddelde ondernemer in Dokkum zit er goed bij. Je kunt in Dokkum dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. 

Accountant VOF of administratiekantoor VOF

Wat je in de straten van Dokkum veel tegenkomt zijn de zelfstandige accoutnants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.