Main

www.OnlineAccountants.nl

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Brusselseweg 800
6219NP MAASTRICHT
Telefoon 06-53865903
Social media
Omschrijving

Werkplezier voor ondernemers.......ook jouw stijl?

OAMKB is een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs. Wij leveren eigentijdse financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers.

Anders dan anderen!

Wij zijn jouw online accountants- en administratiekantoor met sterke persoonlijke touch. Je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je administratie online, waardoor die minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is, via je smartphone of tablet. Zo besparen wij, ondernemer en administratiekantoor samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert. Meerwerk overleggen we vooraf met je, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon, Whatsapp, Twitter, Facebook, mail en vaste persoonlijke gesprekken zijn in de vaste prijs inbegrepen. 

Boekhouden kan ècht makkelijker: online accountants- en administratiekantoor met sterke persoonlijke touch

Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat: je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Altijd kijken we mee met je boekhouding en hoe die efficiënter kan, want dat vinden wij een belangrijke taak van een administratiekantoor of accountant.

De boekhouding kan 50-80% geautomatiseerd worden.

We automatiseren je administratie zodat we jou tijd en geld besparen. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online administratie is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant MAASTRICHT of administratiekantoor MAASTRICHT


MAASTRICHT is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant MAASTRICHT, AdministratiekantoorMAASTRICHT of Belastingadviseur MAASTRICHT. Een accountant of administratiekantoor in MAASTRICHT is hier goed op afgestemd net als www.OnlineAccountants.nl. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van MAASTRICHT, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant MAASTRICHT, Administratiekantoor MAASTRICHT of Belastingadviseur MAASTRICHT? www.OnlineAccountants.nl helpt u graag!

In MAASTRICHT zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in MAASTRICHT.

Accountant MAASTRICHT ZZP of administratiekantoor MAASTRICHT ZZP

In het centrum van MAASTRICHT wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in MAASTRICHT door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort www.OnlineAccountants.nl natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met www.OnlineAccountants.nl zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant MAASTRICHT BV of administratiekantoor MAASTRICHT BV

MAASTRICHT heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als www.OnlineAccountants.nl. Er zijn genoeg  kantoren in MAASTRICHT die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In MAASTRICHT zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MAASTRICHT MKB of administratiekantoor MAASTRICHT MKB

De gemiddelde ondernemer in MAASTRICHT  zit er goed bij. Je kunt in MAASTRICHT dan ook een Accountant MAASTRICHT of Administratiekantoor MAASTRICHT vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van www.OnlineAccountants.nl.

Accountant MAASTRICHT VOF of administratiekantoor MAASTRICHT VOF

Wat je in de straten van MAASTRICHT veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

www.OnlineAccountants.nl

www.OnlineAccountants.nl is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in MAASTRICHT met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant MAASTRICHT, Administratiekantoor MAASTRICHT of Belastingadviseur MAASTRICHT? www.OnlineAccountants.nl helpt u graag!

www.OnlineAccountants.nl kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur