Main 0018

Wester & van Dijck Accountancy B.V.

Gemiddeld tarief  65,00
Zeer goed 10.0
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Thoorderstraat 13
6096DB GRATHEM
Telefoon 0475-452094
Social media Geen social media
Omschrijving

Wester en van Dijck Accountancy bv is een kantoor voor het MKB. Wij stellen jaarrekeningen samen en belastingaangiftes. Bijzondere onderzoeken zoals bedrijfswaarderingen, overnames en fusies behoren tot onze werkzaamheden. Ook worden klanten in zwaar weer door ons ondersteund. We onderhouden korte lijnen met onze klanten en we werken tegen duidelijke vooraf overeengekomen vaste prijzen.

Voor administratieve dienstverlening zoals het bijhouden van boekhoudingen en loonadministraties werken we samen met Van Dijck & Schell Fiscaal Advies, gevestigd op hetzelfde adres.

We zijn gehuisvest in een landelijke omgeving en parkeren is dus nooit een probleem.

Een goed, persoonlijk contact is volgens ons de kern van financiële dienstverlening. Deskundigheid is natuurlijk van even groot belang en het hebben van een goed zakelijk netwerk. Doordat wij lid zijn van de SRA, een koepelvereniging van accountantskantoren en van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Accountants is dat gewaarborgd.

Of het tussen ons zal klikken? Maak een afspraak en probeer het uit !
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 10.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant GRATHEM of administratiekantoor GRATHEM


GRATHEM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant GRATHEM, AdministratiekantoorGRATHEM of Belastingadviseur GRATHEM. Een accountant of administratiekantoor in GRATHEM is hier goed op afgestemd net als Wester & van Dijck Accountancy B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van GRATHEM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant GRATHEM, Administratiekantoor GRATHEM of Belastingadviseur GRATHEM? Wester & van Dijck Accountancy B.V. helpt u graag!

In GRATHEM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in GRATHEM.

Accountant GRATHEM ZZP of administratiekantoor GRATHEM ZZP

In het centrum van GRATHEM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in GRATHEM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Wester & van Dijck Accountancy B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Wester & van Dijck Accountancy B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant GRATHEM BV of administratiekantoor GRATHEM BV

GRATHEM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Wester & van Dijck Accountancy B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in GRATHEM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In GRATHEM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant GRATHEM MKB of administratiekantoor GRATHEM MKB

De gemiddelde ondernemer in GRATHEM  zit er goed bij. Je kunt in GRATHEM dan ook een Accountant GRATHEM of Administratiekantoor GRATHEM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Wester & van Dijck Accountancy B.V..

Accountant GRATHEM VOF of administratiekantoor GRATHEM VOF

Wat je in de straten van GRATHEM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Wester & van Dijck Accountancy B.V.

Wester & van Dijck Accountancy B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in GRATHEM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant GRATHEM, Administratiekantoor GRATHEM of Belastingadviseur GRATHEM? Wester & van Dijck Accountancy B.V. helpt u graag!

Wester & van Dijck Accountancy B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.