Main vandongen15  2

Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 10.0
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Stakenbergweg 8 a
8075 RA Elspeet
Telefoon 0174-248888
Social media Geen social media
Omschrijving

Van Dongen Advies is een zelfstandig en groeiend administratie- en belastingadvieskantoor dat vanuit het Westland en sinds 1 januari 2018 ook vanuit Elspeet haar klanten bedient. Wij werken voor kleine en middelgrote bedrijven die betaalbaar advies willen van een professioneel maar persoonlijk kantoor.

Klein maar toch groot en altijd up to date
Wij zijn aangesloten bij de vakorganisaties RB (Register Belastingadviseurs) en Fiscount, een organisatie van fiscaal specialisten en juristen. Op die manier kunnen wij altijd een beroep op hen doen om u te helpen bij de complexere vraagstukken. Zo zijn wij klein en persoonlijk, maar reikt onze deskundigheid verder dan de kantoormuren. Tevens stelt het RB het bijhouden van vakkennis verplicht. Het enthousiaste team bij Van Dongen Advies volgt zeer regelmatig cursussen, zodat we altijd beschikken over de meest recente kennis en ontwikkelingen op fiscaal gebied, dit is te zien aan het Certificaat van Vakbekwaamheid. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van actuele kennis en adviezen van hun belastingadviseur.

Toekomstgericht
 De wereld om ons heen verandert en de sterk ontwikkelende automatisering brengt grote kansen met zich mee, ook voor ons. Ons kantoor speelt hier graag op in en is dan ook hoogwaardig geautomatiseerd en vergaand gedigitaliseerd. Onze klanten kunnen al hun jaarstukken en dossiers digitaal inzien en eventueel downloaden. Dit bespaart de klant tijd en dus ook kosten.

Ons uitgangspunt
Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de persoonlijke benadering van onze klanten en relaties. Iedere ondernemer, onderneming en relatie is in onze ogen uniek en staat bij ons centraal. Betrokkenheid, helderheid en vertrouwen zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Iedere klant is bekend bij alle medewerkers, dat benadrukt onze persoonlijke aanpak.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Uitermate tevreden met de dienstverlening van dit kantoor. Wij bevelen Van Dongen Advies ook aan bij onze collega's een klein informeel kantoor, met kennis van een groot kantoor. Ga zo door.

score 10.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Elspeet of administratiekantoor Elspeet


Elspeet is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Elspeet, AdministratiekantoorElspeet of Belastingadviseur Elspeet. Een accountant of administratiekantoor in Elspeet is hier goed op afgestemd net als Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Elspeet, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Elspeet, Administratiekantoor Elspeet of Belastingadviseur Elspeet? Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen helpt u graag!

In Elspeet zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Elspeet.

Accountant Elspeet ZZP of administratiekantoor Elspeet ZZP

In het centrum van Elspeet wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Elspeet door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Elspeet BV of administratiekantoor Elspeet BV

Elspeet heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen. Er zijn genoeg  kantoren in Elspeet die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Elspeet zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Elspeet MKB of administratiekantoor Elspeet MKB

De gemiddelde ondernemer in Elspeet  zit er goed bij. Je kunt in Elspeet dan ook een Accountant Elspeet of Administratiekantoor Elspeet vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen.

Accountant Elspeet VOF of administratiekantoor Elspeet VOF

Wat je in de straten van Elspeet veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen

Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Elspeet met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Elspeet, Administratiekantoor Elspeet of Belastingadviseur Elspeet? Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen helpt u graag!

Van Dongen administratieve dienstverlening & belastingadviezen kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur