Main logo van der plas   onderwater copy

Van der Plas & Onderwater BV

Gemiddeld tarief  62,50
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Ankerplaats 142
2224TZ KATWIJK ZH
Telefoon 071-4012916
Social media
Omschrijving

Van der Plas & Onderwater B.V. is een dynamisch administratie- en belastingkantoor dat dienstverlening biedt aan Zzp’ers, Eénmanszaken, BV’s, VOF’s, Stichtingen en particulieren. 

Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor uw volledige administratie en jaarrekening. Woont u niet in Katwijk of omgeving? Geen probleem, wij komen dan gewoon naar u toe. Geen plaats is te ver. Zo opereren wij met één kantoor in o.a. Leiden, Noordwijk, Den Haag, Delft en Barneveld. Tevens kunt u online zelf boekhouden. Met een vast bedrag per maand voert u zelf de boekhouding in terwijl wij op afstand meekijken.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw aangifte Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting en Toeslagen. Wij werken met moderne programmatuur dat altijd up to date is qua wetgeving en regels.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant KATWIJK ZH of administratiekantoor KATWIJK ZH


KATWIJK ZH is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant KATWIJK ZH, AdministratiekantoorKATWIJK ZH of Belastingadviseur KATWIJK ZH. Een accountant of administratiekantoor in KATWIJK ZH is hier goed op afgestemd net als Van der Plas & Onderwater BV. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van KATWIJK ZH, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant KATWIJK ZH, Administratiekantoor KATWIJK ZH of Belastingadviseur KATWIJK ZH? Van der Plas & Onderwater BV helpt u graag!

In KATWIJK ZH zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in KATWIJK ZH.

Accountant KATWIJK ZH ZZP of administratiekantoor KATWIJK ZH ZZP

In het centrum van KATWIJK ZH wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in KATWIJK ZH door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Van der Plas & Onderwater BV natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Van der Plas & Onderwater BV zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant KATWIJK ZH BV of administratiekantoor KATWIJK ZH BV

KATWIJK ZH heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Van der Plas & Onderwater BV. Er zijn genoeg  kantoren in KATWIJK ZH die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In KATWIJK ZH zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant KATWIJK ZH MKB of administratiekantoor KATWIJK ZH MKB

De gemiddelde ondernemer in KATWIJK ZH  zit er goed bij. Je kunt in KATWIJK ZH dan ook een Accountant KATWIJK ZH of Administratiekantoor KATWIJK ZH vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Van der Plas & Onderwater BV.

Accountant KATWIJK ZH VOF of administratiekantoor KATWIJK ZH VOF

Wat je in de straten van KATWIJK ZH veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Van der Plas & Onderwater BV

Van der Plas & Onderwater BV is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in KATWIJK ZH met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant KATWIJK ZH, Administratiekantoor KATWIJK ZH of Belastingadviseur KATWIJK ZH? Van der Plas & Onderwater BV helpt u graag!

Van der Plas & Onderwater BV kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur