Main logo terlouw

Terlouw administratie & fiscaaladvies

Gemiddeld tarief  55,00
Zeer goed 8.6
18 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Westlandsetuin 10
3544NE UTRECHT
Telefoon 0613294078
Social media
Omschrijving

Informeel administratie kantoor voor midden-en kleinbedrijf. Verwerking van administraties, btw aangiften, jaarstukken en aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting.  Zowel voor eenmanszaken, VOF, BV's, stichtingen etc.

Wij hebben persoonlijke aandacht als uitgangspunt.  

Maatwerk bij de implementatie en inrichting van uw administratie op locatie of op afstand indien u zelf uw administratie wilt voeren (CRM ,grootboek,kostenplaatsen, begrotingen etc).

Wij werken met Exact Online zodat de ondernemer (indien gewenst) mee kan kijken in zijn eigen administratie en inzicht heeft in debiteuren, crediteuren, verlies-en winstcijfers, kostenplaatsen etc.

Nextens voor de aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting

Stuur ons  je facturen (inkoop - en verkoop) en wij doen de rest !

Btw per kwartaal - maand of per jaar

Jaarcijfers en aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting

Vast contact persoon

Kennismaken (met koffie of thee) : 1 hour freeAdministratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Ingrid is een enthousiaste en integere Adviseur. Zij komt direct in actie waar nodig is en komt goed op voor de belangen van een organisatie. Tevens is zij op de hoogte van wijzigingen op het vakgebied. Haar uitleg over het voor haar bekende werk terrein zou duidelijker in een voor een leek begrijpelijker taal, gestructureerde overgebracht kunnen worden.

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.8

Bekijk


Wij zeer tevreden over dit kantoor.

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk


Helder, eenvoudig, to the point. Heerlijk!

score 9.3

Bekijk


Advies en ondersteuning op maat. Er wordt goed gekeken naar wat ik vraag. geen gedoe er omheen. Zelfs met mijn eigenwijsheid wordt enorm goed rekening gehouden.

score 9.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


een kundig en prettig persoon, die ook zeer flexibel is.

score 7.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 6.8

Bekijk


We vinden wel dat de afhandeling van de jaarlijkse aangifte erg lang op zich laat wachten. In maart inleveren en in oktober pas gebeurt. Dit betekent dat de map met alle administratieve gegevens erg lang weg is. Dingen even nakijken gaat dan niet.

score 7.0

Bekijk


Jarenlang werd mijn administratie door mijn zeer ervaren vader gedaan. Helaas kon hij dat niet langer doen. Zonder aarzelen heb ik dit een jaar geleden overgedragen aan Terlouw Administratie en fiscaal advies. k heb er nog geen dag spijt van gehad!

score 9.1

Bekijk


Na een persoonlijk intake gesprek worden je belangen uiterst professioneel behandeld

score 8.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.9

Bekijk


Al 16 jaar trouwe klant

score 7.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.1

Bekijk


Het bureau van Ingrid Terlouw helpt mij al jarenlang met de administratie. Ik ben van freelancer uitgegroeid tot een klein bedrijf, waarin ik me echt gesteund heb gevoeld op gebied van administratie. Doordat ik met verschillende btw-tarieven werk en ook nog eens op verschillende manieren gebruik van de diensten van anderen (freelancers, payrolling) is mijn administratie redelijk complex. Doordat ik me daar nu niet meer druk hoef te maken, kan ik me beter richten op de dingen waar ik wél goed in ben!

score 8.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant UTRECHT of administratiekantoor UTRECHT


UTRECHT is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant UTRECHT, AdministratiekantoorUTRECHT of Belastingadviseur UTRECHT. Een accountant of administratiekantoor in UTRECHT is hier goed op afgestemd net als Terlouw administratie & fiscaaladvies. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van UTRECHT, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant UTRECHT, Administratiekantoor UTRECHT of Belastingadviseur UTRECHT? Terlouw administratie & fiscaaladvies helpt u graag!

In UTRECHT zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in UTRECHT.

Accountant UTRECHT ZZP of administratiekantoor UTRECHT ZZP

In het centrum van UTRECHT wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in UTRECHT door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Terlouw administratie & fiscaaladvies natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Terlouw administratie & fiscaaladvies zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant UTRECHT BV of administratiekantoor UTRECHT BV

UTRECHT heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Terlouw administratie & fiscaaladvies. Er zijn genoeg  kantoren in UTRECHT die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In UTRECHT zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant UTRECHT MKB of administratiekantoor UTRECHT MKB

De gemiddelde ondernemer in UTRECHT  zit er goed bij. Je kunt in UTRECHT dan ook een Accountant UTRECHT of Administratiekantoor UTRECHT vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Terlouw administratie & fiscaaladvies.

Accountant UTRECHT VOF of administratiekantoor UTRECHT VOF

Wat je in de straten van UTRECHT veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Terlouw administratie & fiscaaladvies

Terlouw administratie & fiscaaladvies is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in UTRECHT met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant UTRECHT, Administratiekantoor UTRECHT of Belastingadviseur UTRECHT? Terlouw administratie & fiscaaladvies helpt u graag!

Terlouw administratie & fiscaaladvies kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur