Main logo tov klein

Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 9.6
4 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant,  Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Hettenheuvelweg 37 -39
1101 BM AMSTERDAM
Telefoon 0206917559
Social media
Omschrijving

Ondernemer en op zoek naar een administratie- accountancy en belastingadvieskantoor in één? Ten Broek, Otten & de Vries Belastingadviseurs staat u met veel persoonlijke aandacht bij.

Wij zijn een zeer deskundig belastingadvieskantoor met een ruim klantenbestand variërend van het MKB, beleggers en ZZP'ers. Wij bieden de ondernemer al vele jaren een totaalpakket, dus of u nou bij ons komt voor uitgebreid belastingadvies, het uit handen geven van de gehele administratie van uw onderneming, financieel- en bedrijfsadvies of het verzorgen van uw belastingaangiften. U bent bij ons aan het juiste adres.

Ons kantoor is thuis in een groot aantal verschillende aspecten binnen de fiscaliteit. Denk hierbij aan vastgoedfiscaliteit,  BTW, loonbelasting, aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en schenk- en erfbelasting.

Onze klanten zijn actief in een groot aantal verschillende sectoren. Meer specifiek staan wij sinds jaar en dag directeur-grootaandeelhouders (dga's). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de vastgoedfiscaliteit. Drijft u een onderneming waarin vastgoed een centrale rol speelt, bent u een projectontwikkelaar/bouwbedrijf of actief als (particuliere) vastgoedbelegger?

Ten Broek, Otten & de Vries Belastingadviseurs heeft jarenlange ervaring in de fiscale advisering van cliënten op het gebied van vastgoedontwikkeling, aan en verkoop van vastgoed, verbouwing en verduurzaming en de verhuur van vastgoed. Dit vergt kundige adviezen met betrekking tot de vennootschapsbelasting, overdrachtsbelasting en omzetbelasting. Wij staan u dan ook graag bij wanneer uw vastgoedactiviteiten resulteren in complexe fiscale vraagstukken.

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel, maar toch toegankelijk belastingadvieskantoor dan vernemen wij graag van u.
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Fijn kantoor dat goed meedenkt en mij kosten én tijd heeft bespaard. Veel kennis en ervaring in huis.

score 9.7

Bekijk


Deskundig en heel veel kennis in huis

score 9.6

Bekijk


Een erg kundig en toegankelijk kantoor die mij fiscaal, financieel en administratief alles uit handen nemen. Hierdoor kan ik mij puur bezig houden met ondernemen en creativiteit.

score 9.7

Bekijk


Betrouwbaar kantoor met persoonlijke aandacht. Altijd aanspreekbaar voor advies, prima samenwerking!

score 9.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant AMSTERDAM of administratiekantoor AMSTERDAM


AMSTERDAM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant AMSTERDAM, AdministratiekantoorAMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM. Een accountant of administratiekantoor in AMSTERDAM is hier goed op afgestemd net als Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van AMSTERDAM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs helpt u graag!

In AMSTERDAM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in AMSTERDAM.

Accountant AMSTERDAM ZZP of administratiekantoor AMSTERDAM ZZP

In het centrum van AMSTERDAM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in AMSTERDAM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant AMSTERDAM BV of administratiekantoor AMSTERDAM BV

AMSTERDAM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in AMSTERDAM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In AMSTERDAM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant AMSTERDAM MKB of administratiekantoor AMSTERDAM MKB

De gemiddelde ondernemer in AMSTERDAM  zit er goed bij. Je kunt in AMSTERDAM dan ook een Accountant AMSTERDAM of Administratiekantoor AMSTERDAM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs.

Accountant AMSTERDAM VOF of administratiekantoor AMSTERDAM VOF

Wat je in de straten van AMSTERDAM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs

Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in AMSTERDAM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs helpt u graag!

Ten Broek Otten & de Vries Belastingadviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur