Main

Swart en de Regt v.o.f.

Gemiddeld tarief  50,00
Zeer goed 8.8
4 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Reëelenstraat 1 A
1541 CS Koog aan de Zaan
Telefoon 0756702828
Social media Geen social media
Omschrijving

Wij zijn een klein kantoor met 4 werkzame personen. Ons uitgangspunt is dat een goed persoonlijk contact leidt tot het beste resultaat. Wij beschikken over een brede kennis op het gebied van belastingrecht voor zowel de zzp'r, de kleine tot middelgrote ondernemer als ook B.V.'s. U kunt bij ons terecht voor controle- en advieswerkzaamheden, samenstellen jaarrekening, aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en ICP-aangiften.Wij kunnen uw volledige administratie verzorgen, indien gewenst. Daarbij kunnen wij uw volledige loonadministratie verzorgen. De belastingadviseurs A.J. de Regt RB en P. Swart RB zijn beiden register belastingadviseur en aangesloten bij de branche organisatie Register Belastingadviseurs.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Wat ik heel fijn vind: afspraak is afspraak, snel weken en pro actief meedenken. Dat vind ik bij Kantoor Swart en de Regt.

score 8.5

Bekijk


Rustig, bekwaam en inlevend, prima, marco

score 8.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.3

Bekijk


Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en vakkundige ondersteuning

score 10.0

Bekijk

Algemene toelichting: Accountant Koog aan de Zaan of administratiekantoor Koog aan de Zaan


Koog aan de Zaan is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur. De accountants en administratiekantoren in Koog aan de Zaan zijn hier goed op afgestemd. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Koog aan de Zaan, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden.

In Koog aan de Zaan zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van ZZP, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor de administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Koog aan de Zaan.

Accountant ZZP of administratiekantoor ZZP

In het centrum van Koog aan de Zaan wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Koog aan de Zaan door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Swart en de Regt v.o.f. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen.

Accountant BV of administratiekantoor BV

Koog aan de Zaan heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Swart en de Regt v.o.f.. Er zijn genoeg  kantoren in Koog aan de Zaan die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Koog aan de Zaan zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MKB of administratiekantoor MKB

De gemiddelde ondernemer in Koog aan de Zaan  zit er goed bij. Je kunt in Koog aan de Zaan dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Swart en de Regt v.o.f..

Accountant VOF of administratiekantoor VOF

Wat je in de straten van Koog aan de Zaan veel tegenkomt zijn de zelfstandige accountants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Swart en de Regt v.o.f.

Swart en de Regt v.o.f. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Koog aan de Zaan met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste accountant, administratiekantoor of belastingadviseur in Koog aan de Zaan? Swart en de Regt v.o.f. helpt u graag!

Swart en de Regt v.o.f. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.