Main 000 beeldmerk

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies

Gemiddeld tarief  49,00
Zeer goed 9.9
4 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Rijnlaan 133
2105XM Heemstede
Telefoon 0618736207
Social media Geen social media
Omschrijving

& Schotsman & Heesen Administratie en Advies

Onze dienstverlening

Ondernemers dienen een boekhouding bij te houden. Een complete en strakke boekhouding geeft op de eerste plaats inzicht over hoe een onderneming er financieel voorstaat. Daarnaast is de boekhouding de basis voor de verschillende belastingaangiftes. Daarom stelt onze Belastingdienst wettelijke eisen aan een deugdelijke administratie. Bij een financieringsbehoefte kunnen ook banken eisen stellen aan de wijze waarop een boekhouding gevoerd wordt. Wij willen u graag ondersteunen met de verzorging van uw administratie, dit met een groot pallet aan verschillende diensten, deze vindt u hieronder.

Op financieel gebied zullen we u gevraagd, maar ook ongevraagd adviseren. Wij als zelfstandig ondernemers weten maar al te goed welke vragen er zo maar kunnen oppoppen. Wij zijn voor u uw sparringpartner, wanneer we het antwoord niet weten raadplegen we één of meerdere van onze partners. We hebben een uitgebreid netwerk met verschillende specialismes, zoals notarissen, (fiscaal) advocaten, accountants, investeerders, marketeers. Hierdoor kunnen we elke vraag voor u beantwoorden. 


Zonder poespas werken wij met 3 abonnementsvormen, namelijk:

1) Starterspakket € 49 p.m. (excl. Btw)

Als starter heb je natuurlijk te maken met hoge kosten en weinig tijd. Speciaal voor de starters hebben we daarom het starterspakket.

Opzetten, inrichten en verwerken administratie

0-100 facturen p.j.

Aangiftes omzetbelasting (BTW/ICP)

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Opstellen jaarrekening

Bespreking jaarstukken

Debiteurenbeheer

Onbeperkt contact per email/telefoon

Meerwerk mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld: Salarisadministratie/Aangifte Loonheffingen)

2) MKB pakket € 99 p.m. (excl. Btw)

Jouw administratie, onze zorg! Ook voor de MKB organisatie hebben we een zeer aantrekkelijk pakket.

Verwerken administratie

100-250 facturen p.j.

Aangiftes omzetbelasting (BTW/ICP)

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Opstellen jaarrekening

Bespreking jaarstukken

Debiteurenbeheer

Onbeperkt contact per email/telefoon

Meerwerk mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld: Salarisadministratie/Aangifte Loonheffingen)

3) Pakket grotere ondernemingen € 249 p.m. (excl. Btw)

Voor de grotere ondernemingen.

Verwerken administratie

>250 facturen p.j.

Aangiftes omzetbelasting (BTW/ICP)

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Opstellen maand/kwartaalcijfers

Opstellen jaarrekening

Bespreking maand/kwartaal/jaarstukken

Deponering jaarstukken

Debiteurenbeheer

Onbeperkt contact per email/telefoon

Meerwerk mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld: Salarisadministratie/Aangifte Loonheffingen)


Wij helpen u graag!

U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

& Schotsman & Heesen Administratie en Advies kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Wij zouden graag met u in contact komen. Dit kan telefonisch of per email:

Telefoon: 0618736207

Email: info@ensenh.nl


Ook kunt u gebruik maken van de button hieronder.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Een kantoor met mensen waar je blij van wordt, Fleur is de spil in mijn pas opgezette bedrijf. Niets ontgaat haar. En als het voor mij nog heel veel zoeken is, geeft het mij de rust dat ik altijd Fleur kan bellen. Altijd vriendelijk, positief, vooruitstrevend, punctueel, duidelijk, behulpvaardig. Ondanks dat ik alleen met Bob kennis gemaakt heb tijdens de eerste ontmoeting is dit voor mij een gouden duo.

score 10.0

Bekijk


Fijn, persoonlijk contact. Ik kan altijd terecht met vragen.

score 10.0

Bekijk


Top service. Fijn, persoonlijk contact. Ik kan altijd terecht met vragen.

score 10.0

Bekijk


Fleur en Bob hebben een naast een deskundige aanpak ook een hele menselijke manier van werken. Persoonlijk, geinteresseerd, betrokken. Fleur is supergestructureerd en mist niks. Heel prettig, waarbij ik precies weet waar ik aan toe ben en wat ik moet doen. Pragmatisch , gedreven vakkundig en plezierig. (boekhoudkundig en administratief). Bob is de andere helft van het gouden due, maar meer bedreven in financieel/juridisch/fiscaal advies. Ook hier geldt, vakkundig betrokken en heel plezierig. Altijd bereikbaar en toegangkelijk

score 9.7

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Heemstede of administratiekantoor Heemstede


Heemstede is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Heemstede, AdministratiekantoorHeemstede of Belastingadviseur Heemstede. Een accountant of administratiekantoor in Heemstede is hier goed op afgestemd net als & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Heemstede, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Heemstede, Administratiekantoor Heemstede of Belastingadviseur Heemstede? & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies helpt u graag!

In Heemstede zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Heemstede.

Accountant Heemstede ZZP of administratiekantoor Heemstede ZZP

In het centrum van Heemstede wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Heemstede door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Heemstede BV of administratiekantoor Heemstede BV

Heemstede heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies. Er zijn genoeg  kantoren in Heemstede die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Heemstede zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Heemstede MKB of administratiekantoor Heemstede MKB

De gemiddelde ondernemer in Heemstede  zit er goed bij. Je kunt in Heemstede dan ook een Accountant Heemstede of Administratiekantoor Heemstede vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies.

Accountant Heemstede VOF of administratiekantoor Heemstede VOF

Wat je in de straten van Heemstede veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Heemstede met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Heemstede, Administratiekantoor Heemstede of Belastingadviseur Heemstede? & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies helpt u graag!

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.