Main pyxis logo a b cmyk def

PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Gemiddeld tarief  95,00
Zeer goed 8.4
20 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Huizerweg 4
1402 AA Bussum
Telefoon 035 694 2128
Social media
Omschrijving

Voor particulieren en bedrijven die graag maar één partner willen voor al hun financiële en fiscale vraagstukken tegen een transparant en VAST maandbedrag, is PYXIS de beste keuze in de regio Gooi, Eem- en Flevoland. 

PYXIS zorgt ervoor dat de relaties zich kunnen concentreren op hun onderneming door de afwikkeling van alle financiële aspecten zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

We zien de administratie van een onderneming niet alleen als een administratieve en fiscale verplichting, maar vooral als een rijke bron van informatie die als een kompas kan dienen voor het ondernemerschap. Samen met ons maakt de ondernemer analyses en zet hij de koers uit voor zijn onderneming.

Naast de inzet van moderne online hulpmiddelen om dit te realiseren willen we ook 'offline' dit gemak bieden. Dit onder andere door de locatie keuze van onze vestigingen in Almere en Naarden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar het profiel van ons kantoor in Almere.
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Al vele jaren klant bij Pyxis. Soms kan de communicatie met kantoor over stand van zaken en feedback op aangeleverde gegevens beter (bv. spontaan advies nav. bevindingen). Verder heel tevreden.

score 8.6

Bekijk


Erg goed kantoor met bewogen mensen en deskundig in de omgang en kennis van zaken. Ze hebben ons altijd erg goed geholpen. Wil graag bij ze blijven als klant.

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.3

Bekijk


Prettig contact. De voortgang van zaken laat soms te wensen over.

score 7.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.6

Bekijk


Jeroen weet erg goed in te spelen op onze wensen en meet zich daarbij een actieve houding aan. Jeroen heeft zich echt verdiept in onze branche en kunne daardoor goe dmet hem sparren. Zijn team sluit daar goed op aan. Allemaal aardige professionele mensen. Wij bevelen dit kantoor zeker bij andere aan en hebben dat ook al een paar keer gedaan. `Alles voor een vaste prijs`bevalt ons prima en klopt dus met de gemaakte afspraak. .

score 8.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


klantgericht, deskundig en accuraat

score 9.8

Bekijk


Fijne meedenkende en persoonlijk betrokken business partner.

score 8.2

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.7

Bekijk


Goed bedrijf

score 8.0

Bekijk


Reeds lange tijd gebruik gemaakt van dit kantoor en deze adviseur.

score 7.0

Bekijk


Vindt dat afspraken te vaak niet of niet geheel worden nagekomen. Ik vindt de services onvoldoende gestructureerd en kunnen wat mij betreft meer planmatig (toekomstgericht) worden ingericht en vastgelegd. De omgang met de betrokken adviseur en de directie vind ik ondanks het gevoel van onvoldoende structuur prettig .

score 6.8

Bekijk


Ik ervaar dat contactpersonen zeer vriendelijk, welwillend maar wel erg druk zijn en ik daardoor steeds achter de broek aan moet zitten om zaken geregeld te krijgen.

score 7.3

Bekijk


Prima kantoor met deskundigheid en kantoor dat snel schakelt en erg service-gericht is.

score 9.3

Bekijk


Door de jaren heen heeft PYXIS zijn betrouwbaarheid en kennis altijd voor de volle 100% geleverd en ons door de zwaarste periode van ons bestaan heen geloodst

score 9.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk


Pyxis heeft deskundige medewerkers en het is prettig om met ze samen te werken.

score 8.9

Bekijk


Ik ben met mijn BV nu 2 jaar klant bij Pyxis en daarover erg enthousiast. Goed pro-actief en doelgericht advies. Van de besprekingen krijg ik altijd energie. Een gemiddelde "9" lijkt ongenuanceerd positief maar een "8" vind ik te laag.

score 8.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Bussum of administratiekantoor Bussum


Bussum is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Bussum, AdministratiekantoorBussum of Belastingadviseur Bussum. Een accountant of administratiekantoor in Bussum is hier goed op afgestemd net als PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Bussum, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Bussum, Administratiekantoor Bussum of Belastingadviseur Bussum? PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V. helpt u graag!

In Bussum zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Bussum.

Accountant Bussum ZZP of administratiekantoor Bussum ZZP

In het centrum van Bussum wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Bussum door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Bussum BV of administratiekantoor Bussum BV

Bussum heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in Bussum die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Bussum zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Bussum MKB of administratiekantoor Bussum MKB

De gemiddelde ondernemer in Bussum  zit er goed bij. Je kunt in Bussum dan ook een Accountant Bussum of Administratiekantoor Bussum vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V..

Accountant Bussum VOF of administratiekantoor Bussum VOF

Wat je in de straten van Bussum veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V.

PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Bussum met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Bussum, Administratiekantoor Bussum of Belastingadviseur Bussum? PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V. helpt u graag!

PYXIS Accountants en Belastingadviseurs B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur