Main logo pollux

Pollux Accounting & Advisering

Gemiddeld tarief  40,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Polluxstraat 1
9801VR Zuidhorn
Telefoon 06-14962640
Social media
Omschrijving

U wilt uw administratie uitbesteden? Pollux Accounting & Advisering streeft er naar om het aantal handmatige boekingen te beperken door de focus te leggen op automatisering, digitalisering én professionalisering van uw administratie. Wij werken hierbij zo veel mogelijk online en met u samen. Dit houdt in dat onze tijd, maar ook úw tijd, op efficiënte en effectieve wijze wordt ingezet. Zo houden wij de kosten voor het uitbesteden van uw administratie ook laag.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Zuidhorn of administratiekantoor Zuidhorn


Zuidhorn is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Zuidhorn, AdministratiekantoorZuidhorn of Belastingadviseur Zuidhorn. Een accountant of administratiekantoor in Zuidhorn is hier goed op afgestemd net als Pollux Accounting & Advisering . Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Zuidhorn, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Zuidhorn, Administratiekantoor Zuidhorn of Belastingadviseur Zuidhorn? Pollux Accounting & Advisering helpt u graag!

In Zuidhorn zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Zuidhorn.

Accountant Zuidhorn ZZP of administratiekantoor Zuidhorn ZZP

In het centrum van Zuidhorn wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Zuidhorn door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Pollux Accounting & Advisering  natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Pollux Accounting & Advisering zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Zuidhorn BV of administratiekantoor Zuidhorn BV

Zuidhorn heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Pollux Accounting & Advisering . Er zijn genoeg  kantoren in Zuidhorn die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Zuidhorn zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Zuidhorn MKB of administratiekantoor Zuidhorn MKB

De gemiddelde ondernemer in Zuidhorn  zit er goed bij. Je kunt in Zuidhorn dan ook een Accountant Zuidhorn of Administratiekantoor Zuidhorn vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Pollux Accounting & Advisering .

Accountant Zuidhorn VOF of administratiekantoor Zuidhorn VOF

Wat je in de straten van Zuidhorn veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Pollux Accounting & Advisering

Pollux Accounting & Advisering  is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Zuidhorn met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Zuidhorn, Administratiekantoor Zuidhorn of Belastingadviseur Zuidhorn? Pollux Accounting & Advisering helpt u graag!

Pollux Accounting & Advisering  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur