Main peka logo klein

PEKA Management B.V.

Gemiddeld tarief  75,00
Zeer goed 9.4
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Keulenaar 28
3961 NM Wijk bij Duurstede
Telefoon 0343 411780
Social media
Omschrijving

PEKA Management B.V. is een administratiekantoor uit Wijk bij Duurstede en biedt sinds 1998 uitgebreide diensten in alle belangrijke gebieden van de administratieve diensten. Uw gehele financiële administratie onder één dak.

PEKA het ABCD voor uw administratie
  • Administratie
  • Belastingen
  • Consultancy
  • Detachering
Werkwijze

PEKA verzorgt uw boekhouding, uw administratie en al uw belastingzaken. Kristalhelder, doelgericht, duidelijk en snel. Wij zijn continue aan het ontwikkelen om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Het signaleren van kansen en bedreigingen voor uw onderneming geeft ons de mogelijkheid u met raad en daad ter zijde te staan. Wij zijn betrokken bij uw onderneming en u mag ons dan ook best zien als uw eigen adviseur. Dit benadrukt onze persoonlijke werkwijze.

Wij zijn uw boekhouder, uw administrateur, uw loonadministrateur en/of uw belastingdeskundige. Wij hebben hart voor uw zaak. Wij willen u graag leren kennen. 

Neem anders een kijkje op onze website: www.peka-management.nl.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Prima administratiekantoor en Exact Online administratie is elke week foutloos bijgewerkt.

score 9.4

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Wijk bij Duurstede of administratiekantoor Wijk bij Duurstede


Wijk bij Duurstede is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Wijk bij Duurstede, AdministratiekantoorWijk bij Duurstede of Belastingadviseur Wijk bij Duurstede. Een accountant of administratiekantoor in Wijk bij Duurstede is hier goed op afgestemd net als PEKA Management B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Wijk bij Duurstede, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Wijk bij Duurstede, Administratiekantoor Wijk bij Duurstede of Belastingadviseur Wijk bij Duurstede? PEKA Management B.V. helpt u graag!

In Wijk bij Duurstede zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Wijk bij Duurstede.

Accountant Wijk bij Duurstede ZZP of administratiekantoor Wijk bij Duurstede ZZP

In het centrum van Wijk bij Duurstede wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Wijk bij Duurstede door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort PEKA Management B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met PEKA Management B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Wijk bij Duurstede BV of administratiekantoor Wijk bij Duurstede BV

Wijk bij Duurstede heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als PEKA Management B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in Wijk bij Duurstede die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Wijk bij Duurstede zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Wijk bij Duurstede MKB of administratiekantoor Wijk bij Duurstede MKB

De gemiddelde ondernemer in Wijk bij Duurstede  zit er goed bij. Je kunt in Wijk bij Duurstede dan ook een Accountant Wijk bij Duurstede of Administratiekantoor Wijk bij Duurstede vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van PEKA Management B.V..

Accountant Wijk bij Duurstede VOF of administratiekantoor Wijk bij Duurstede VOF

Wat je in de straten van Wijk bij Duurstede veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

PEKA Management B.V.

PEKA Management B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Wijk bij Duurstede met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Wijk bij Duurstede, Administratiekantoor Wijk bij Duurstede of Belastingadviseur Wijk bij Duurstede? PEKA Management B.V. helpt u graag!

PEKA Management B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur