Main logo omnyacc met onderregel

Omnyacc KREDO

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Drs. F. Bijlweg 7
1784MC DEN HELDER
Telefoon 0223-628284
Social media
Omschrijving

U kunt bij Omnyacc terecht voor de brede financiële-, fiscale-, bedrijfseconomische- en juridische expertise die (MKB-)bedrijven nodig hebben: 
☞ accountancy
☞ belastingadvies 
☞ bedrijfsopvolging & fusie
☞ begeleiding bedrijfsovername
☞ opstellen prognoses en begrotingen
☞ bedrijfsfinancieringen
☞ estate planning
☞ bestuurlijke ervaring 
☞ bedrijfsjuridische dienstverlening 

aangevuld met diensten van onze pensioen- en HRM adviseurs: 
☞ HRM- en verzuimbeleid, inclusief het aanbieden van inkomens- verzuim- en pensioenverzekeringen 
☞ arbo-coördinatie, verzuimmanagement, uwv-vraagstukken
☞ online salarisadministratie
☞ directiepensioenen
☞ collectieve inkomensvoorzieningen en pensioenen
☞ harmonisatie arbeidsvoorwaarden
☞ adviesvraagstukken van brancheverenigingen over collectieve inkomensvoorzieningen
☞ arbeidsrechtelijk vraagstukken 

Deze combinatie van diensten is uniek in onze markt. Met ruim 250 medewerkers is Omnyacc een zakelijke dienstverlener van formaat met persoonlijke aandacht. Wij zijn te vinden in:
☞ Den Helder (2)
☞ Heemstede
☞ Heerhugowaard 
☞ Hoorn
☞ Leeuwarden
☞ Schagen 
☞ Den Burg 
☞ Zwaagdijk Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant DEN HELDER of administratiekantoor DEN HELDER


DEN HELDER is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant DEN HELDER, AdministratiekantoorDEN HELDER of Belastingadviseur DEN HELDER. Een accountant of administratiekantoor in DEN HELDER is hier goed op afgestemd net als Omnyacc KREDO. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van DEN HELDER, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant DEN HELDER, Administratiekantoor DEN HELDER of Belastingadviseur DEN HELDER? Omnyacc KREDO helpt u graag!

In DEN HELDER zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in DEN HELDER.

Accountant DEN HELDER ZZP of administratiekantoor DEN HELDER ZZP

In het centrum van DEN HELDER wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in DEN HELDER door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Omnyacc KREDO natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Omnyacc KREDO zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant DEN HELDER BV of administratiekantoor DEN HELDER BV

DEN HELDER heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Omnyacc KREDO. Er zijn genoeg  kantoren in DEN HELDER die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In DEN HELDER zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant DEN HELDER MKB of administratiekantoor DEN HELDER MKB

De gemiddelde ondernemer in DEN HELDER  zit er goed bij. Je kunt in DEN HELDER dan ook een Accountant DEN HELDER of Administratiekantoor DEN HELDER vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Omnyacc KREDO.

Accountant DEN HELDER VOF of administratiekantoor DEN HELDER VOF

Wat je in de straten van DEN HELDER veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Omnyacc KREDO

Omnyacc KREDO is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in DEN HELDER met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant DEN HELDER, Administratiekantoor DEN HELDER of Belastingadviseur DEN HELDER? Omnyacc KREDO helpt u graag!

Omnyacc KREDO kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.