Main logo met naam vierkant

M. Visser Fiscaal advies & Accountancy

Gemiddeld tarief  75,00
Zeer goed 9.3
5 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Oscar Romerolaan 2
1945 EM BEVERWIJK
Telefoon 0251-254151
Social media Geen social media
Omschrijving

Marnette Visser combineert haar kennis met de wensen van de moderne ondernemer. Technische ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt, dat er efficiënter en daardoor goedkoper gewerkt kan worden. De dienstverlening wordt afgestemd op de behoefte van de ondernemer en niet andersom.

Als cliënt heb je altijd één aanspreekpunt, waardoor er snel en vakkundig gehandeld kan worden. Naast accountant is Marnette Visser tevens fiscalist (lid van RB). Ze is gespecialiseerd in de begeleiding van MKB-ondernemingen, met name de categorie die gedegen, fiscale kennis vragen (bijv. B.V.’s met Holding-constructies).Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Als ondernemer ben je gedreven in je vak en in wat je ziet als je kerntaken. Het geeft rust in de tent als je weet dat ook administratief en fiscaal je zaken goed zijn geregeld. Dat doet Visser al 26 jaar voor ons - Equilibrium Process Design, voorheen Equilibrium. Wij zien Visser als gestructureerd, secuur, weloverwogen, up-to-date kennis, over de grenzen van het vakgebied heen. En daarnaast streng maar meelevend, de klant is mens en geen (grootboekrekening-)nummer.

score 9.8

Bekijk


Zeer deskundig en vriendelijk. Staat altijd voor je klaar.

score 9.2

Bekijk


Marnette Visser combineert deskundigheid met een scherp zicht op toekomstige ontwikkelingen,. De prijs-kwaliteit verhoud8ing is boven gemiddeld.

score 9.4

Bekijk


Marnette is uitstekend op de hoogte van actuele fiscale zaken, geeft daarbij een goede uitleg die altijd past bij mijn persoonlijke situatie. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

score 9.2

Bekijk


Ben al jaren clant en zeer tevreden.

score 9.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant BEVERWIJK of administratiekantoor BEVERWIJK


BEVERWIJK is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant BEVERWIJK, AdministratiekantoorBEVERWIJK of Belastingadviseur BEVERWIJK. Een accountant of administratiekantoor in BEVERWIJK is hier goed op afgestemd net als M. Visser Fiscaal advies & Accountancy. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van BEVERWIJK, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant BEVERWIJK, Administratiekantoor BEVERWIJK of Belastingadviseur BEVERWIJK? M. Visser Fiscaal advies & Accountancy helpt u graag!

In BEVERWIJK zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in BEVERWIJK.

Accountant BEVERWIJK ZZP of administratiekantoor BEVERWIJK ZZP

In het centrum van BEVERWIJK wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in BEVERWIJK door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort M. Visser Fiscaal advies & Accountancy natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met M. Visser Fiscaal advies & Accountancy zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant BEVERWIJK BV of administratiekantoor BEVERWIJK BV

BEVERWIJK heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als M. Visser Fiscaal advies & Accountancy. Er zijn genoeg  kantoren in BEVERWIJK die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In BEVERWIJK zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant BEVERWIJK MKB of administratiekantoor BEVERWIJK MKB

De gemiddelde ondernemer in BEVERWIJK  zit er goed bij. Je kunt in BEVERWIJK dan ook een Accountant BEVERWIJK of Administratiekantoor BEVERWIJK vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van M. Visser Fiscaal advies & Accountancy.

Accountant BEVERWIJK VOF of administratiekantoor BEVERWIJK VOF

Wat je in de straten van BEVERWIJK veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

M. Visser Fiscaal advies & Accountancy

M. Visser Fiscaal advies & Accountancy is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in BEVERWIJK met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant BEVERWIJK, Administratiekantoor BEVERWIJK of Belastingadviseur BEVERWIJK? M. Visser Fiscaal advies & Accountancy helpt u graag!

M. Visser Fiscaal advies & Accountancy kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur