Main logo kokfd

Kok Fiscale Dienstverlening

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Haatlanderdijk 24
8263AR KAMPEN
Telefoon 038-3332600
Social media Geen social media
Omschrijving

Kok fiscale dienstverlening bestaat ruim 30 jaar en is uw specialist op het gebied van administratieve dienstverlening waaronder, jaarrekeningen, loonadministratie, VPB en BTW aangiften, pensioenberekeningen, fusies en overnames.

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken al 30 jaar met vaste scherpe tarieven voor onze dienstverlening. U weet exact wat u per maand kwijt bent aan onze dienstverlening. Ook kunt u zelf aangeven hoe u wenst te betalen. Heeft een bijvoorbeeld een ijssalon en in de winter geen omzet, bij ons is dat geen probleem, we sturen u dan de nota wanneer dit u als ondernemer het beste uitkomt.

Wij ontzorgen u als klant op het gehele fiscale en administratieve traject. Met ons team van specialisten op allerlei gebieden, bent u er zeker van dat er het maximale voor u gedaan wordt om de dienstverlening te bieden die u zoekt. Wij hebben zelfs een unieke service, namelijk onze eigen haal en brengservice uw administratie.

Doordat u vooraf weet wat uw kosten zijn, is de drempel om langs te komen of te bellen lager. Hierdoor hebben we veel meer contact met de klanten en kunnen we samen met de klant sneller bijsturen.
 Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant KAMPEN of administratiekantoor KAMPEN


KAMPEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant KAMPEN, AdministratiekantoorKAMPEN of Belastingadviseur KAMPEN. Een accountant of administratiekantoor in KAMPEN is hier goed op afgestemd net als Kok Fiscale Dienstverlening. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van KAMPEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant KAMPEN, Administratiekantoor KAMPEN of Belastingadviseur KAMPEN? Kok Fiscale Dienstverlening helpt u graag!

In KAMPEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in KAMPEN.

Accountant KAMPEN ZZP of administratiekantoor KAMPEN ZZP

In het centrum van KAMPEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in KAMPEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Kok Fiscale Dienstverlening natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Kok Fiscale Dienstverlening zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant KAMPEN BV of administratiekantoor KAMPEN BV

KAMPEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Kok Fiscale Dienstverlening. Er zijn genoeg  kantoren in KAMPEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In KAMPEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant KAMPEN MKB of administratiekantoor KAMPEN MKB

De gemiddelde ondernemer in KAMPEN  zit er goed bij. Je kunt in KAMPEN dan ook een Accountant KAMPEN of Administratiekantoor KAMPEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Kok Fiscale Dienstverlening.

Accountant KAMPEN VOF of administratiekantoor KAMPEN VOF

Wat je in de straten van KAMPEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Kok Fiscale Dienstverlening

Kok Fiscale Dienstverlening is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in KAMPEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant KAMPEN, Administratiekantoor KAMPEN of Belastingadviseur KAMPEN? Kok Fiscale Dienstverlening helpt u graag!

Kok Fiscale Dienstverlening kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur