Main logocolortextbelow

Kemper Bedrijfsondersteuning

Gemiddeld tarief  60,00
Zeer goed 9.1
3 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Zwaluwtong 126
1141KS MONNICKENDAM
Telefoon +31626772453
Social media
Omschrijving

Kemper Bedrijfsondersteuning, vooral bekend onder de naam Kemper Administratie, is gevestigd in Monnickendam, een historische stadje aan de oevers van de Gouwzee. Wij zijn al een flink aantal jaren actief met het voeren van een scala van werkzaamheden op het gebied van financiele dienstverlening.

Wij verzorgen onder meer administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden voor Starters, ZZP'ers en MKB. Onze relaties zijn werkzaam binnen vele verschillende bedrijfstakken.

Wij zijn geautoriseerd partner van Informer Software. Hierdoor is het mogelijk om degene die ook met deze applicaties zelfstandig hun administratie verzorgen op relatief eenvoudige (en dus ook goedkopere) wijze te ondersteunen.

Bij ons bent u geen nummer, wij gebruiken de modernste technieken, maar houden ook van een persoonlijke benadering.

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

 • Assistentie bij startende ondernemingen.
 • Opzetten administratie en boekhouding.
 • Verzorgen complete boekhouding.
 • Periodieke aangifte Omzetbelasting/BTW bij belastingdienst.
 • Aangifte Inkomstenbelasting voor u en uw partner.
 • Salarisadministratie.
 • Etc. etc. etc. • Administratiekantoor Offerte aanvragen
  Recente beoordelingen


  Kemper denkt met ons én zonodig vóór ons.

  score 9.4

  Bekijk


  Altijd bereikbaar. Zeer tevreden

  score 10.0

  Bekijk


  Ik heb weinig vragen en als ik ze heb komt er een antwoord. Ik heb klagen met Herman

  score 8.0

  Bekijk

  Algemene toelichting: Accountant MONNICKENDAM of administratiekantoor MONNICKENDAM


  MONNICKENDAM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur. De accountants en administratiekantoren in MONNICKENDAM zijn hier goed op afgestemd. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van MONNICKENDAM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden.

  In MONNICKENDAM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van ZZP, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor de administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in MONNICKENDAM.

  Accountant ZZP of administratiekantoor ZZP

  In het centrum van MONNICKENDAM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in MONNICKENDAM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Kemper Bedrijfsondersteuning natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen.

  Accountant BV of administratiekantoor BV

  MONNICKENDAM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Kemper Bedrijfsondersteuning. Er zijn genoeg  kantoren in MONNICKENDAM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In MONNICKENDAM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

  Accountant MKB of administratiekantoor MKB

  De gemiddelde ondernemer in MONNICKENDAM  zit er goed bij. Je kunt in MONNICKENDAM dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Kemper Bedrijfsondersteuning.

  Accountant VOF of administratiekantoor VOF

  Wat je in de straten van MONNICKENDAM veel tegenkomt zijn de zelfstandige accountants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

  Kemper Bedrijfsondersteuning

  Kemper Bedrijfsondersteuning is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in MONNICKENDAM met verschillende diensten.

  Bent u op zoek naar de beste accountant, administratiekantoor of belastingadviseur in MONNICKENDAM? Kemper Bedrijfsondersteuning helpt u graag!

  Kemper Bedrijfsondersteuning kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

  Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

  Deel kantoor online
  Administratiekantoor Offerte aanvragen

  Ontvang gratis een offerte

  Simpel en vrijblijvend

  Binnen 24 uur