Main logo.jpg 21 10 13

Hakkens accountants & adviseurs B.V.

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.9
3 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Luikerweg 12
5554 NC Valkenswaard
Telefoon 0402016136
Social media Geen social media
Omschrijving

Hakkens Accountants & Adviseurs bestaat sinds 1995. We zijn een besloten vennootschap van accountants-administratieconsulenten met een dienstenpakket dat is opgebouwd vanuit economische, fiscale, en administratieve specialismen.

Wij zijn werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf. Samen met u als ondernemer stippelen wij graag de koers uit voor de toekomst.

Ons bedrijf bestaat uit 6 medewerkers. Daarnaast worden wij ondersteund door adviesorganisatie Auxilium. Hierdoor zijn wij groot genoeg om u een optimaal advies te kunnen geven. Maar tegelijk zijn wij ook klein genoeg voor persoonlijke aandacht.

Bij ons bent u als ondernemer dus geen nummer! Wij streven naar een open en betrokken relatie. Dit is namelijk de ideale basis voor het creëren van een win-win situatie.


Buitgewoon betrokken.
Als ondernemer bent u natuurlijk het liefst bezig met uw eigen bedrijf. Maar op alle administratieve rompslomp die daarbij komt kijken zit u waarschijnlijk niet te wachten. De jaarrekening, de aangifte vennootschapsbelasting. Noem het allemaal maar op.

Zou het niet prettig zijn als iemand deze zaken voor u afhandelt? Dan kunt u zich namelijk ongestoord én onbezorgd bezighouden met uw business.

Op zoek naar een accountant én adviseur?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hakkens Accountants & Adviseurs is in staat om al uw opdrachten snel, efficiënt en correct af te handelen. En naast reguliere werkzaamheden staan persoonlijke aandacht en begeleiding bij ons centraal. Want we zijn groot genoeg om u op een breed terrein van dienst te zijn. Maar ook klein genoeg om u persoonlijke aandacht te geven!

Samen op de toekomst voorbereid, dat is ons motto.
Wij geloven in de toekomst en gaan met de tijd mee. Daarom hebben we ons bijvoorbeeld gespecialiseerd in online boekhouden.

Wilt u meer weten?
Wij nemen u graag mee langs verschillende ontwikkelingen, vernieuwende projecten en onze visie op accountancy en advies.
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Super kantoor aan te bevelen

score 10.0

Bekijk


Zeer prettig kantoor om mee samen te werken. Toegankelijk en no-nonsens, goede adviezen tegen eerlijke tarieven. Kan ze bij iedereen aanraden.

score 8.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Valkenswaard of administratiekantoor Valkenswaard


Valkenswaard is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Valkenswaard, AdministratiekantoorValkenswaard of Belastingadviseur Valkenswaard. Een accountant of administratiekantoor in Valkenswaard is hier goed op afgestemd net als Hakkens accountants & adviseurs B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Valkenswaard, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Valkenswaard, Administratiekantoor Valkenswaard of Belastingadviseur Valkenswaard? Hakkens accountants & adviseurs B.V. helpt u graag!

In Valkenswaard zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Valkenswaard.

Accountant Valkenswaard ZZP of administratiekantoor Valkenswaard ZZP

In het centrum van Valkenswaard wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Valkenswaard door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Hakkens accountants & adviseurs B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Hakkens accountants & adviseurs B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Valkenswaard BV of administratiekantoor Valkenswaard BV

Valkenswaard heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Hakkens accountants & adviseurs B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in Valkenswaard die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Valkenswaard zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Valkenswaard MKB of administratiekantoor Valkenswaard MKB

De gemiddelde ondernemer in Valkenswaard  zit er goed bij. Je kunt in Valkenswaard dan ook een Accountant Valkenswaard of Administratiekantoor Valkenswaard vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Hakkens accountants & adviseurs B.V..

Accountant Valkenswaard VOF of administratiekantoor Valkenswaard VOF

Wat je in de straten van Valkenswaard veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Hakkens accountants & adviseurs B.V.

Hakkens accountants & adviseurs B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Valkenswaard met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Valkenswaard, Administratiekantoor Valkenswaard of Belastingadviseur Valkenswaard? Hakkens accountants & adviseurs B.V. helpt u graag!

Hakkens accountants & adviseurs B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur