Main dpqcaadh

H&H Administraties

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.2
10 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Koningsweg 17
9731 AN Groningen
Telefoon 050-5799566
Social media
Omschrijving

Welkom op de pagina van OpSave. OpSave is het meest persoonlijke online administratiekantoor. Wij combineren alle online en real-time mogelijkheden van nu met een persoonlijke benadering zoals jouw boekhouding en fiscale activiteiten die verdienen. Het resultaat is een volledig inzicht en overzicht op je cijfers waar en wanneer je ook gaat; met daarbij het gevoel dat jezelf de financiën ook echt de baas bent. Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


een goede uitleg over je bedrijf zeker een aanrader voor een ander. het is net of we elkaar al jaren kennen .

score 8.7

Bekijk


Betrouwbaar en no nonsense administratiekantoor

score 7.9

Bekijk


Ik ben zeer tevreden met Andre Houtman als adviseur

score 8.7

Bekijk


Prettig, open, realistisch, praktisch, meedenker, prettig zakelijk en persoonlijk.

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Nog maar 3/4 jaar bezig als zelfstandige maar reeds een goede ervaring met H&H

score 7.0

Bekijk


een goede adviseur en accountant

score 9.5

Bekijk


Ik had tot op heden alleen contact per mail/brief en weet nog te weinig van dit bureau om een gedegen oordeel te geven.

score 7.3

Bekijk


Een goede adviseur

score 9.0

Bekijk


Goed overgenomen van ervaren voorganger. Zie duidelijk toename kennis en ervaring.

score 7.3

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Groningen of administratiekantoor Groningen


Groningen is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Groningen, AdministratiekantoorGroningen of Belastingadviseur Groningen. Een accountant of administratiekantoor in Groningen is hier goed op afgestemd net als H&H Administraties. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Groningen, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Groningen, Administratiekantoor Groningen of Belastingadviseur Groningen? H&H Administraties helpt u graag!

In Groningen zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Groningen.

Accountant Groningen ZZP of administratiekantoor Groningen ZZP

In het centrum van Groningen wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Groningen door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort H&H Administraties natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met H&H Administraties zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Groningen BV of administratiekantoor Groningen BV

Groningen heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als H&H Administraties. Er zijn genoeg  kantoren in Groningen die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Groningen zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Groningen MKB of administratiekantoor Groningen MKB

De gemiddelde ondernemer in Groningen  zit er goed bij. Je kunt in Groningen dan ook een Accountant Groningen of Administratiekantoor Groningen vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van H&H Administraties.

Accountant Groningen VOF of administratiekantoor Groningen VOF

Wat je in de straten van Groningen veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

H&H Administraties

H&H Administraties is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Groningen met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Groningen, Administratiekantoor Groningen of Belastingadviseur Groningen? H&H Administraties helpt u graag!

H&H Administraties kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur