Main logo gf

Graichen Financial

Gemiddeld tarief  28,00
Zeer goed 9.1
10 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Joan Maetsuyckerstraat 196
2593ZR Den Haag
Telefoon 0614852236
Social media
Omschrijving

Administratiekantoor, klein en persoonlijk. Op de fiets ( voor mijn Haagse klanten) naar de klant voor persoonlijk verslag en advies. Geen uurtarief maar een persoonlijk plan . Mijn plan begint vrijblijvend, met een kopje koffie.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Hans is extremely adept at dealing with difficult situations and difficult people and has abundant patience. He is both a help in the financial side as well as in putting financial items into a broader perspective.

score 9.4

Bekijk


Heeft mij financieel enorm geholpen en ervoor gezorgd dat ik in alle rust mijn nieuwe bedrijf kon opbouwen. Alle lof en dank.

score 10.0

Bekijk


Helder, snel, professioneel en persoonlijk. Vragen worden direct beantwoord, uitleg meteen gegeven. Ik ervaar Graichen Financial als zeer prettig.

score 9.1

Bekijk


Hans Graichen , is een prettige en betrouwbare persoonlijkheid met hart voor ons bedrijf Arte dell' Anima

score 8.9

Bekijk


Hans is an excellent financial advisor and gives really useful tips. Great for expats too - his English is excellent and he will explain everything to you very thoroughly. I highly recommend Hans!

score 10.0

Bekijk


Graichen financial has gone above and beyond to help us in our individual case. We can recommend Hans whole heartedly!

score 9.6

Bekijk


Dit kantoor heeft een persoonlijke inbreng en contact ...ik ervaar dat als zeer prettig .

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.3

Bekijk


Goede hands-on adviseur voor met name kleinere boekhoudingen die dienstverlening goed afstemt op de behoefte van de klant en optimaal ontzorgt.

score 8.5

Bekijk


Snel & professioneel geholpen.

score 9.2

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Den Haag of administratiekantoor Den Haag


Den Haag is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Den Haag, AdministratiekantoorDen Haag of Belastingadviseur Den Haag. Een accountant of administratiekantoor in Den Haag is hier goed op afgestemd net als Graichen Financial. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Den Haag, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? Graichen Financial helpt u graag!

In Den Haag zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Den Haag.

Accountant Den Haag ZZP of administratiekantoor Den Haag ZZP

In het centrum van Den Haag wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Den Haag door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Graichen Financial natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Graichen Financial zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Den Haag BV of administratiekantoor Den Haag BV

Den Haag heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Graichen Financial. Er zijn genoeg  kantoren in Den Haag die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Den Haag zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Den Haag MKB of administratiekantoor Den Haag MKB

De gemiddelde ondernemer in Den Haag  zit er goed bij. Je kunt in Den Haag dan ook een Accountant Den Haag of Administratiekantoor Den Haag vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Graichen Financial.

Accountant Den Haag VOF of administratiekantoor Den Haag VOF

Wat je in de straten van Den Haag veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Graichen Financial

Graichen Financial is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Den Haag met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? Graichen Financial helpt u graag!

Graichen Financial kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten

Internationaal

  • Internationale dienstverlening

Kennisgebied

  • MKB
  • Internationaal ondernemen

Overig

  • Franchise & Formules