Main 609px rotterdam westplein11

Gerrits Accountants & Belastingadviseurs

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Westplein 11
3016BM ROTTERDAM
Telefoon 010-273 17 64
Social media
Omschrijving

Bij Gerrits Accountants en Belastingadviseurs kijken we niet alleen naar de cijfers van de klant. Een bedrijf is meer dan alleen een financieel overzicht op papier. Wij kijken ook naar de samenhang tussen de bedrijfsvoering, de kansen en bedreigingen, pensioenvoorzieningen, de financiële prestaties en de belastingzaken van een bedrijf, met oog voor de toekomst. Vanuit een integraal klantbeeld geven wij een helder advies over de administratie én de fiscale zaken. De combinatie van kennis van beide vakgebieden levert klanten maximaal fiscaal voordeel op. We betrekken onze klanten altijd in de analyse zodat ze precies weten wat er speelt. We hanteren vaste prijzen en klanten hebben een vaste contactpersoon die hun bedrijf daardoor goed kent.


Voordelen voor onze klanten:

·  Maximaal fiscaal voordeel door kennis van boekhouding én belastingen.

·  Integraal advies voor een optimale bedrijfsvoering.

·  Oog voor de toekomst door ook pensioenvoorzieningen mee te nemen in het advies.

·  Kennis van internationaal belastingrecht; wij gaan door daar waar andere fiscalisten ophouden.

·  Vaste prijzen die veel lager zijn dan die van de grote accountantskantoren.

·  Vaste contactpersoon die ‘meegroeit’ met de klant.


Onze gratis quick-scan voor nieuwe klanten levert in 80% van de gevallen verbeteringen op!

Starters geven wij gratis advies. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bel 010-273 17 64 voor meer informatie.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant ROTTERDAM of administratiekantoor ROTTERDAM


ROTTERDAM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant ROTTERDAM, AdministratiekantoorROTTERDAM of Belastingadviseur ROTTERDAM. Een accountant of administratiekantoor in ROTTERDAM is hier goed op afgestemd net als Gerrits Accountants & Belastingadviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van ROTTERDAM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant ROTTERDAM, Administratiekantoor ROTTERDAM of Belastingadviseur ROTTERDAM? Gerrits Accountants & Belastingadviseurs helpt u graag!

In ROTTERDAM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in ROTTERDAM.

Accountant ROTTERDAM ZZP of administratiekantoor ROTTERDAM ZZP

In het centrum van ROTTERDAM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in ROTTERDAM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Gerrits Accountants & Belastingadviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Gerrits Accountants & Belastingadviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant ROTTERDAM BV of administratiekantoor ROTTERDAM BV

ROTTERDAM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Gerrits Accountants & Belastingadviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in ROTTERDAM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In ROTTERDAM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant ROTTERDAM MKB of administratiekantoor ROTTERDAM MKB

De gemiddelde ondernemer in ROTTERDAM  zit er goed bij. Je kunt in ROTTERDAM dan ook een Accountant ROTTERDAM of Administratiekantoor ROTTERDAM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Gerrits Accountants & Belastingadviseurs.

Accountant ROTTERDAM VOF of administratiekantoor ROTTERDAM VOF

Wat je in de straten van ROTTERDAM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Gerrits Accountants & Belastingadviseurs

Gerrits Accountants & Belastingadviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in ROTTERDAM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant ROTTERDAM, Administratiekantoor ROTTERDAM of Belastingadviseur ROTTERDAM? Gerrits Accountants & Belastingadviseurs helpt u graag!

Gerrits Accountants & Belastingadviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur