Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Meistraat 27
1335BT ALMERE
Telefoon 036-5352752
Social media
Omschrijving

Administratiekantoor G-2 is het adres voor alle financiële en fiscale zaken waar u als ZZP-er of VOF mee te maken hebt. 

U kunt bij ons terecht voor het laten verzorgen van uw financiële administratie, jaarrekening, aangiften omzet- en/of inkomstenbelasting en nog veel meer.

Wij zijn betrokken bij u en uw bedrijf en denken met u mee om de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast houden wij alle actuele (wets)ontwikkelingen nauwgezet bij, waardoor we met de juiste kennis en inzet er voor kunnen zorgen dat uw bedrijf gezond en winstgevend is.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit kantoor levert echt maatwerk

score 9.0

Bekijk


Erg fijne en betrouwbare boekhoudster en adviseur. Denkt met je mee, geeft tips, ontzorgt en heeft empathie. Professionele flexibele boekhoudster die je de rust geeft om je op je bedrijf te kunnen focussen. Dat ik haar ook tot 19:00 gewoon nog kan bellen, na sluitingstijd van mijn bedrijf, om even ongestoord buiten de geijkte kantoortijden even iets te kunnen bespreken vind ik echt praktisch. Eline is een topper!

score 9.9

Bekijk


Na wat slechte boekhouders ben ik reuze blij met Eline. Zij denkt echt mee en zonder dat ik het door had heeft ze ook nog een paar duizend euro terug kunnen vragen die mijn vorige boekhouder had laten liggen. Zij is een verademing na mijn vorige ervaringen.

score 9.5

Bekijk


Is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en denkt ook altijd mee en houdt mij als ondernemer scherp. Hier ben je echt geen nummer maar hebben ze hart voor je zaak. Ondanks dat ik vorig jaar ben verhuisd blijf ik bij dit kantoor.

score 9.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant ALMERE of administratiekantoor ALMERE


ALMERE is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant ALMERE, AdministratiekantoorALMERE of Belastingadviseur ALMERE. Een accountant of administratiekantoor in ALMERE is hier goed op afgestemd net als G-2. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van ALMERE, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant ALMERE, Administratiekantoor ALMERE of Belastingadviseur ALMERE? G-2 helpt u graag!

In ALMERE zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in ALMERE.

Accountant ALMERE ZZP of administratiekantoor ALMERE ZZP

In het centrum van ALMERE wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in ALMERE door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort G-2 natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met G-2 zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant ALMERE BV of administratiekantoor ALMERE BV

ALMERE heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als G-2. Er zijn genoeg  kantoren in ALMERE die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In ALMERE zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant ALMERE MKB of administratiekantoor ALMERE MKB

De gemiddelde ondernemer in ALMERE  zit er goed bij. Je kunt in ALMERE dan ook een Accountant ALMERE of Administratiekantoor ALMERE vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van G-2.

Accountant ALMERE VOF of administratiekantoor ALMERE VOF

Wat je in de straten van ALMERE veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

G-2

G-2 is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in ALMERE met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant ALMERE, Administratiekantoor ALMERE of Belastingadviseur ALMERE? G-2 helpt u graag!

G-2 kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur