Main logo groot omlijnd

FinTax Services

Gemiddeld tarief  75,00
Zeer goed 9.3
5 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Industrieweg 5 Unit 1.03
2651 BC Berkel en Rodenrijs
Telefoon 010 519 0303
Social media
Omschrijving

Over ons
FinTax Services is een modern en laagdrempelig administratie- en belastingadvieskantoor in Berkel en Rodenrijs. Uw wensen staan bij ons centraal. Service, vertrouwen, betrokkenheid en innovatie, daar staan wij voor.

Dienstverlening
Wij bieden een compleet aanbod aan diensten die u van een administratie- en belastingadvieskantoor mag verwachten:
- Financiële administratie (zie: online boekhouden)
- Jaarrekening
- Salarisadministratie
- Fiscale aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en erfbelasting)
- Begeleiding bij het starten van een onderneming

Wij begeleiden starters bij het oprichten van hun onderneming. Tevens bieden wij starters tot en met het eerste volledige boekjaar een gereduceerd tarief aan.

Gratis extra's
- De Juridische adviesdesk van DAS (altijd bellen over juridische vragen of problemen)
- DAS Incasso (onbeperkt indienen van uw onbetaalde facturen)
- Gratis toegang tot onze kennisbase

Online boekhouden
Wilt u altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming? Beschik tijdig over sturingsinformatie, wacht niet op de jaarrekening. Kijk vooruit in plaats van achteruit. Advies nodig? Wij staan graag tot uw beschikking.


Kunnen wij u ergens mee helpen? Neemt u dan contact met ons op.

Wij hopen u binnenkort tot dienst te mogen zijn.

FinTax ServicesAdministratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Duidelijke uitleg over praktische zaken voor de startende ondernemer. Fijne gesprekken en erg laagdrempelig contact.

score 10.0

Bekijk


gewoon goed

score 8.6

Bekijk


Uitstekend advies gekregen op het juiste moment. Een fijn kantoor met fijne mensen. Mijn complimenten. Absoluut een aanrader

score 10.0

Bekijk


Zeer vriendelijke mensen. Goed bereikbaar, mails worden vaak binnen een uur beantwoord. Als ik iets nodig heb, dan proberen ze dat altijd zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Erg tevreden!

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.6

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Berkel en Rodenrijs of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs


Berkel en Rodenrijs is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Berkel en Rodenrijs, AdministratiekantoorBerkel en Rodenrijs of Belastingadviseur Berkel en Rodenrijs. Een accountant of administratiekantoor in Berkel en Rodenrijs is hier goed op afgestemd net als FinTax Services. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Berkel en Rodenrijs, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Berkel en Rodenrijs, Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs of Belastingadviseur Berkel en Rodenrijs? FinTax Services helpt u graag!

In Berkel en Rodenrijs zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Berkel en Rodenrijs.

Accountant Berkel en Rodenrijs ZZP of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs ZZP

In het centrum van Berkel en Rodenrijs wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Berkel en Rodenrijs door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort FinTax Services natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met FinTax Services zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Berkel en Rodenrijs BV of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs BV

Berkel en Rodenrijs heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als FinTax Services. Er zijn genoeg  kantoren in Berkel en Rodenrijs die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Berkel en Rodenrijs zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Berkel en Rodenrijs MKB of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs MKB

De gemiddelde ondernemer in Berkel en Rodenrijs  zit er goed bij. Je kunt in Berkel en Rodenrijs dan ook een Accountant Berkel en Rodenrijs of Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van FinTax Services.

Accountant Berkel en Rodenrijs VOF of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs VOF

Wat je in de straten van Berkel en Rodenrijs veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

FinTax Services

FinTax Services is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Berkel en Rodenrijs met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Berkel en Rodenrijs, Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs of Belastingadviseur Berkel en Rodenrijs? FinTax Services helpt u graag!

FinTax Services kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur