Main easyzzp eerstedruk

EasyZZP online administratiekantoor

Gemiddeld tarief  94,00
Zeer goed 9.1
42 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Herculesplein 25
3584 AA Utrecht
Telefoon 0853033468
Social media
Omschrijving

Online administratiekantoor persoonlijk contact!

EasyZZP is een online administratiekantoor dat zich richt op de ZZP'er en MKB ondernemer. 

Vanaf € 94,- doen wij uw volledige administratie voor een vast bedrag per maand. Zo voorkomt u verrassingen achteraf! Wij maken gebruik van de nieuwste online software voor het voeren van uw administratie. U krijgt bijvoorbeeld de beschikking over een  App waarmee u eenvoudig een foto van uw bonnetjes kunt maken, waarna deze direct naar uw administratie verzonden worden. Daarnaast heeft u toegang tot uw eigen administratie in onze webtool. Vanaf deze app en onze webtool heeft u actueel inzicht in uw volledige administratie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


In een woord PERFECT. Deskundige hulp, bij vragen heel goed bereikbaar en snel antwoord, altijd dezelfde dag nog. Facturen en bonnetjes in 1 dag verwerkt. Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software. Echt een aanrader als je een goede boekhouder zoekt. En geen verrassing over de kosten, je betaalt per maand een vast bedrag.

score 10.0

Bekijk


In een woord PERFECT. Deskundige hulp, bij vragen heel goed bereikbaar en snel antwoord, altijd dezelfde dag nog. Facturen en bonnetjes in 1 dag verwerkt. Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software. Echt een aanrader als je een gedoe boekhouder zoekt.

score 10.0

Bekijk


Zeer tevreden; werkt efficient & effectief! Ze zorgen er voor dat ik me kan richten op mijn core business!

score 9.1

Bekijk


Uitstekende service, niet op alle vlakken een 10 maar het komt er heel dicht bij.

score 9.4

Bekijk


Ik als beginnend zzp'er ben zeer tevreden over dit administratiekantoor. Omdat ik er zelf niet veel verstand van heb zit ik met veel vragen. Door mijn adviseur begin ik nu inzicht te krijgen in wat nodig is voor een goed boekhouden/bedrijfsadministratie. Ook krijg ik advies over hoe ik opdrachten kan aantrekken. Kortom ik ben zeer tevreden

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.9

Bekijk


Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening van Easy ZZP. Vragen worden snel beantwoord, altijd inzicht in mijn administratie en persoonlijke benadering.

score 8.8

Bekijk


Snelle, betrouwbare en vriendelijke service. Bovendien in staat om pro-actief mee te denken.

score 9.1

Bekijk


Het gebruiksgemak is een voordeel en zelf ga ik voor het klik-klak en zend je nota naar je administratie

score 9.6

Bekijk


Helder, duidelijk, korte lijnen, afspraak=afspraak, vernieuwend Een aanrader.

score 9.9

Bekijk


EasyZZP was precies waar ik als ZZP-er op zoek naar was; Een praktische, eenvoudige en inzichtelijke manier van administratie voeren tegen een mooi tarief en met ervaren en professionele ondersteuning.

score 9.2

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Dit jonge en snel groeiende boekhoudkantoor heb ik mijn boekhouding en belastingaangiften laten doen sinds 2014. Ze zijn snel met hun reactie op vragen en adviesverzoeken en hun doen ze snel en professioneel. Ze hanteren vriendelijke prijzen en ik beveel ze dan ook aan iedereen aan.

score 8.6

Bekijk


Zeer kundig en duidelijke online hulp met het aanleveren van documenten en beantwoorden van vragen

score 7.8

Bekijk


Sinds kort zijn we overgestapt naar EasyZZP en we zijn uitermate tevreden! Voornamelijk het persoonlijke contact bevalt ons erg goed.

score 9.8

Bekijk


Via een kennis ben ik op mijn zoektocht naar een goede betaalbare boekhouder in Utrecht bij EasyZZP terecht gekomen. Na een aangenaam kennismakingsgesprek met hen in zee gegaan en geen moment spijt van gehad. Altijd bereikbaar wanneer nodig, meedenkend en bereid die extra stap te maken voor hun cliënten zonder meteen de klok te laten lopen. Erg toegankelijke, jonge ondernemers die weten waar zij het over hebben en weten wat er speelt in de markt. Als jonge ondernemer ben ik er zelf bewust van niet alles zelf te kunnen, en daarom laat ik mijn boekhouding met alle vertrouwen over aan EasyZZP. Onlangs had ik informatie nodig over lease-auto’s, ik kon zo langskomen en dik een uur hierover met hen ideeën en mogelijkheden uitgewisseld. Aantal weken geleden had ik voor privé mijn tussentijdse cijfers nodig en die kreeg ik binnen 24 uur. Kortom; EasyZZP is voor mij DE boekhouder!

score 9.2

Bekijk


EasyZZP is al enige tijd mijn administratiekantoor en ik ben zeer tevreden over de diensten van easyzzp. Vragen worden snel beantwoord en mijn administratie is altijd actueel. - Kellerman PT, Personal Trainer.

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 6.5

Bekijk


Ik ben Illustrator -ZZP-er zocht een effectief administratiekantoor in Amsterdam met de mogelijkheid online te werken. Ze hebben me geholpen met de administratie en het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. De persoonlijke en snelle professionele hulp van EasyZZP was buitengewoon goed en effectief. Daarnaast kreeg ik een uitnodiging voor een borrel om de opening van hun nieuwe administratiekantoor in Amsterdam te vieren. Kortom, uitstekende service en zeer aan te bevelen voor alle ZZP-ers! Henri G.

score 9.8

Bekijk


Easy ZZP is sinds kort mijn administratiekantoor in Utrecht voor mijn eigen bedrijf. De adviseurs zijn deskundig, het online systeem werkt zeer gemakkelijk en geeft veel inzicht en ze reageren vrijwel altijd direct op vragen of verzoeken. Ik ben dan ook zeer tevreden over de dienstverlening van Easy ZZP

score 8.7

Bekijk


Al een tijdje klant bij easyzzp, ben erg tevreden.

score 9.8

Bekijk


Wij zijn heel tevreden worden altijd juist en correct behandeld pluim voor Easyzzp!

score 9.0

Bekijk


Helder, daadkrachtig en snel

score 9.0

Bekijk


Goede ervaring, fijne service en snel geholpen.

score 8.2

Bekijk


Zeer snelle reactie op gestelde vragen! Skype-overleg met beeldscherm delen zorgt voor ideale visuele ondersteuning van de uitleg (bv. bij gebruik boekhoudprogramma). Er wordt goed meegedacht met de persoonlijke situatie, waarna passend advies wordt gegeven. Enige tip: voor startende ondernemers nog iets meer in "lekentaal" de zaken uit kunnen leggen.

score 8.1

Bekijk


Op heel korte termijn heeft Floran de administratie voor mij opgezet. Prettige man om mee samen te werken. Bij een vraag is er meteen antwoord van iemand met veel kennis van zaken. Ik kan het kantooriedereen aanraden.

score 9.6

Bekijk


Een deskundig en meelevend kantoor voor zzp ers zoals ik.

score 8.8

Bekijk


Snelle reactietijd, duidelijke communicatie en goede adviezen.

score 9.1

Bekijk


Korte lijnen, heldere uitleg, meedenkend en goed bereikbaar. Beveel ze iedereen aan.

score 9.3

Bekijk


Verfrissend om Easy ZZP als partner te ervaren die met je meedenken en inderdaad de vervelende taakjes binnen het ondernemen weer een heel stuk aangenamer te maken. Het online systeem is helder en inzichtelijk, waardoor communicatie makkelijker verloopt en sneller knelpunten in beeld komen en opgelost kunnen worden. Ik ben blij dat ik ben overgestapt.

score 9.4

Bekijk


Ik ben zeer tevreden over de geboden diensten van Easy ZZP. Het neemt mij veel werk uit handen en ik word snel geholpen bij vragen. Kortom ik zou niet anders meer willen!

score 9.6

Bekijk


Direct en persoonlijk contact. Neemt de tijd voor advies.

score 8.8

Bekijk


Als schilder heb ik weinig affiniteit met de boekhouding. Het is heel belangrijk voor mijn bedrijf en ik wil ook graag weten hoe ik er voor sta maar na een lange dag heb ik vaak geen zin om ook nog de boekhouding bij te werken. De jongens (en dame) van easyZZP doen nagenoeg alles voor me, ik leg de facturen op de scanner en zij doen de rest. Daarnaast adviseren ze mij hoe ik fiscaal verstandige beslissingen neem en helpen ze mij actief om geld te besparen. Als ik iets niet snap bel, mail of watsapp ik en heb altijd snel antwoord. Voor deze vragen ontvang ik nooit een extra factuur, dit was bij eerdere boekhouders wel anders. Kortom voor mij dé ideale oplossing

score 9.2

Bekijk


Administratie was voor mij een noodzakelijk kwaad, waar ik veel tijd aan kwijt was. De overstap naar Easy ZZP was erg eenvoudig. Wat ik fijn vind is de heldere communicatie en ik kan al mijn vragen gratis aan ze stellen. Ze denken met je mee en geven goede tips die belastingvoordeel opleveren, dat is natuurlijk altijd mooi mee genomen.

score 9.9

Bekijk


Easy ZZP doet mijn volledige administratie voor een vast bedrag per maand, online en snel. Ik hoef slechts de bonnen / facturen door te mailen en zij regelen de rest  heerlijk! Ondertussen heb ik wel altijd inzicht in de cijfers door de handige overzichten in mijn online account, en staan de adviseurs altijd voor je klaar.

score 9.5

Bekijk


Als een complete leek op het gebied van boekhouden en cijfertjes heb ik een perfecte partner gevonden in EasyZZP. Mijn adviseur neemt geduldig de tijd voor mijn vragen, is altijd bereikbaar, denkt mee en geeft advies waar nodig. Het online boekhoudprogramma is helemaal van deze tijd en veel makkelijker dan altijd maar het verzamelen en inscannen van bonnetjes. Professioneel advies en korte lijnen waren voor mij een minimum eisen bij het vinden van een goede boekhouder. Hierin heeft EasyZZP tot nu toe ruimschoots zijn meerwaarde bewezen.

score 7.6

Bekijk


“EasyZZP verwerkt nu bijna een half jaar mijn boekhouding. Ik blijf erbij, dat ze uiterst klantgericht zijn, prettig/relaxed in de omgang, snel reageren op mijn vragen, zich belangstellend en dienstverlenend opstellen en zeer adequaat reageren. Zo kan ik altijd binnen een week tot een afspraak met ze komen. Da’s erg prettig. Ondanks nog wat kinderziektes in het online systeem (ik moet toch wel veel klikken maken), bespaart de online boekhouding van EasyZZP mij nu al heel veel tijd (ik schat in de helft). Die tijd kan ik benutten om te ondernemen!!! Zo helpt EasyZZp mij met ondernemen. EasyZZP is wat mij betreft een echte aanrader!”

score 9.0

Bekijk


Alles is nu voor mij duidelijk en overzichtelijk een kind kan de was doen ben zeer tevreden over de hele gang van zaken

score 9.2

Bekijk


Na 3 jaar ondernemer waarbij wij 4 boekhouders en 2 accountants versleten hebben, zijn wij 6 maanden geleden klant geworden bij Easy ZZP. Elke keer waren wij niet tevreden over de geleverde diensten en de betrokkenheid bij ons bedrijf. Bij Easy ZZP is dit anders, Easy ZZP is zeer betrokken en werkt zeer netjes onze boekhouding bij. Hoewel wij geen zzp'er zijn maar een B.V., biedt easy ZZP een uitgebreid pakket diensten aan, waarbij zij bijna al het werk van onze accountants uit handen nemen, hierdoor besparen wij ook nog eens geld. Naast onze boekhouding verzorgt Easy ZZP ook; onze maandelijkse facturatie, debiteurenbeheer en crediteurenbeheer. Elke week ontvangen wij hiervan een uitgebreid rapport met wie wij moeten betalen, wij ons betaald heeft en naar welke klanten er betalingsherinneringen zijn gestuurd. Veel tevredener kan een klant niet zijn, wij hopen nog vele jaren klant te blijven bij EasyZZP.

score 9.5

Bekijk


Hoewel ik eerlijkheidshalve nog niet alle vragen heel concreet kan becijferen ben ik uiterst tevreden met de samenwerking tot dusverre. Ik heb nu enkele maanden mijn administratie bij EasyZZP ondergebracht en dit bevalt mij uitstekend.

score 9.4

Bekijk


Dankzij easyZZP is mijn boekhouding weer op orde, en zal het ook op orde blijven! doordat zij alles uit handen nemen en ik enkel de inkoopfacturen nog maar of te scannen, ideaal!

score 9.8

Bekijk


Ik ben sinds kort over op EasyZZP maar ben ontzettend enthousiast. Het boekhoudprogramma Yuki is helemaal van deze tijd. Bonnetje scannen, uploaden, klaar! En altijd en overal op elk device inzicht in je financiele situatie. Wie wil dat nou niet?

score 9.1

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Utrecht of administratiekantoor Utrecht


Utrecht is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Utrecht, AdministratiekantoorUtrecht of Belastingadviseur Utrecht. Een accountant of administratiekantoor in Utrecht is hier goed op afgestemd net als EasyZZP online administratiekantoor. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Utrecht, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Utrecht, Administratiekantoor Utrecht of Belastingadviseur Utrecht? EasyZZP online administratiekantoor helpt u graag!

In Utrecht zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Utrecht.

Accountant Utrecht ZZP of administratiekantoor Utrecht ZZP

In het centrum van Utrecht wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Utrecht door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort EasyZZP online administratiekantoor natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met EasyZZP online administratiekantoor zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Utrecht BV of administratiekantoor Utrecht BV

Utrecht heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als EasyZZP online administratiekantoor. Er zijn genoeg  kantoren in Utrecht die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Utrecht zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Utrecht MKB of administratiekantoor Utrecht MKB

De gemiddelde ondernemer in Utrecht  zit er goed bij. Je kunt in Utrecht dan ook een Accountant Utrecht of Administratiekantoor Utrecht vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van EasyZZP online administratiekantoor.

Accountant Utrecht VOF of administratiekantoor Utrecht VOF

Wat je in de straten van Utrecht veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

EasyZZP online administratiekantoor

EasyZZP online administratiekantoor is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Utrecht met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Utrecht, Administratiekantoor Utrecht of Belastingadviseur Utrecht? EasyZZP online administratiekantoor helpt u graag!

EasyZZP online administratiekantoor kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur