Main

De Jager Accountancy B.V.

Gemiddeld tarief  75,00
Goed 7.8
2 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Grote Bredeplaats 6
8861BB HARLINGEN
Telefoon 0517430135
Social media Geen social media
Omschrijving

De Jager Accountancy B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in HARLINGEN met verschillende diensten. Adres:Grote Bredeplaats 6,  in HARLINGEN.

Accountant HARLINGEN, Administratiekantoor HARLINGEN of Belastingadviseur HARLINGEN? De Jager Accountancy B.V. helpt u graag!

De Jager Accountancy B.V.  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Ken dit kantoor al enige jaren, zowel privé als zakelijk. En in goede verstandhouding. Behulpzaam en adequaat handelend. Dit alles tegen een normaal tarief wat toch niet onbelangrijk is om te weten.

score 7.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant HARLINGEN of administratiekantoor HARLINGEN


HARLINGEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant HARLINGEN, AdministratiekantoorHARLINGEN of Belastingadviseur HARLINGEN. Een accountant of administratiekantoor in HARLINGEN is hier goed op afgestemd net als De Jager Accountancy B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van HARLINGEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant HARLINGEN, Administratiekantoor HARLINGEN of Belastingadviseur HARLINGEN? De Jager Accountancy B.V. helpt u graag!

In HARLINGEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in HARLINGEN.

Accountant HARLINGEN ZZP of administratiekantoor HARLINGEN ZZP

In het centrum van HARLINGEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in HARLINGEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort De Jager Accountancy B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met De Jager Accountancy B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant HARLINGEN BV of administratiekantoor HARLINGEN BV

HARLINGEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als De Jager Accountancy B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in HARLINGEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In HARLINGEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant HARLINGEN MKB of administratiekantoor HARLINGEN MKB

De gemiddelde ondernemer in HARLINGEN  zit er goed bij. Je kunt in HARLINGEN dan ook een Accountant HARLINGEN of Administratiekantoor HARLINGEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van De Jager Accountancy B.V..

Accountant HARLINGEN VOF of administratiekantoor HARLINGEN VOF

Wat je in de straten van HARLINGEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

De Jager Accountancy B.V.

De Jager Accountancy B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in HARLINGEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant HARLINGEN, Administratiekantoor HARLINGEN of Belastingadviseur HARLINGEN? De Jager Accountancy B.V. helpt u graag!

De Jager Accountancy B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur