Main albert voor gildenpoort met logo

Confidesk Accountants & Adviseurs

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 9.0
7 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Gildenveld 26
3892DH ZEEWOLDE
Telefoon 036-7370376
Social media
Omschrijving

Zoekt u een accountant die weet hoe u als ondernemer denkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de accountancy én in het bedrijfsleven weten wij als geen ander wat u als ondernemer bezighoudt! 

Wij ondersteunen u als ondernemer bij het ondernemen. Wij verlenen financieel/administratieve diensten en (belasting-)adviezen op basis van uw wensen en behoeften. U verkrijgt inzicht in uw financiële positie en resultaten en beschikt daardoor over de juiste informatie voor het nemen van belangrijke beslissingen. Op deze wijze werken wij samen met u aan het behalen van uw doelstellingen. Persoonlijk contact en maatwerk is daarvoor een vereiste. 

Confidesk is gevestigd in Zeewolde. Ons werkgebied is geheel Flevoland en de omringende gemeenten zoals Harderwijk en Nijkerk.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Albert leert ons de papieren tijger van ondernemen te beteugelen. Hij denkt mee, voedt op, wijst de weg en leert ons hoe we de zaken goed in de boeken vastleggen. Met eindeloos geduld, goede koffie en humor.

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.6

Bekijk


Als registeraccountant brede ervaring in de accountancy en financieel management.

score 8.5

Bekijk


Op sommige vragen heb ik geen antwoordt gegeven omdat ik daar (nog) geen ervaring mee heb.

score 8.0

Bekijk


Wat mij vooral raakt is de deskundigheid van Confidesk, het vertrouwen dat ze uitstralen en de persoonlijke aanpak. Mijn hele administratie en aanverwante zaken is absoluut in goede en betrouwbare handen bij Confidesk. Ik kan snel terecht voor de vele vragen die ik heb. Ik word altijd adequaat geholpen en mijn problemen opgelost. Confidesk kan ik zeer aanbevelen!

score 9.1

Bekijk


Ik ben een absolute leek op gebied van cijfers. confidesk helpt mij inzichten te krijgen, geeft me soms heel duidelijk aan wat ik wel/niet kan doen, (soms fijn streng, heb ik echt nodig!) en ben er erg blij mee. Ik stuur al mijn zoekende collega's naar hem. Hij verstaat het vak, is duidelijk, zakelijk en correct.

score 8.6

Bekijk


Vriendelijke en rustige uitstraling, vertrouwenwekkend. Zeer aanbevelenswaardig

score 9.8

Bekijk

Algemene toelichting: Accountant ZEEWOLDE of administratiekantoor ZEEWOLDE


ZEEWOLDE is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur. De accountants en administratiekantoren in ZEEWOLDE zijn hier goed op afgestemd. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van ZEEWOLDE, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden.

In ZEEWOLDE zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van ZZP, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor de administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in ZEEWOLDE.

Accountant ZZP of administratiekantoor ZZP

In het centrum van ZEEWOLDE wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in ZEEWOLDE door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Confidesk Accountants & Adviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen.

Accountant BV of administratiekantoor BV

ZEEWOLDE heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Confidesk Accountants & Adviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in ZEEWOLDE die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In ZEEWOLDE zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MKB of administratiekantoor MKB

De gemiddelde ondernemer in ZEEWOLDE  zit er goed bij. Je kunt in ZEEWOLDE dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Confidesk Accountants & Adviseurs.

Accountant VOF of administratiekantoor VOF

Wat je in de straten van ZEEWOLDE veel tegenkomt zijn de zelfstandige accountants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Confidesk Accountants & Adviseurs

Confidesk Accountants & Adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in ZEEWOLDE met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste accountant, administratiekantoor of belastingadviseur in ZEEWOLDE? Confidesk Accountants & Adviseurs helpt u graag!

Confidesk Accountants & Adviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur