Main

AJV Administratie Service

Gemiddeld tarief  34,00
Zeer goed 9.0
7 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Kerkweg 49
4255 GB Nieuwendijk
Telefoon 06 - 51023084
Social media Geen social media
Omschrijving

AJV Administratie Service is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Nieuwendijk met verschillende diensten. Adres:Kerkweg 49,  in Nieuwendijk.

Accountant Nieuwendijk, Administratiekantoor Nieuwendijk of Belastingadviseur Nieuwendijk? AJV Administratie Service helpt u graag!

AJV Administratie Service  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Joan is grondig en secuur. Als ze even geen antwoorden heeft, gaat ze het uitzoeken en zal ze later de zaken verhelderen.

score 10.0

Bekijk


Nauwkeurig en betrouwbaar, zo zou ik AJV omschrijven . Ik was vanaf dag 1 al heel blij met de kleinschaligheid en het persoonlijke contact.

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.1

Bekijk


zeer gedreven in haar vak , en zet zich voor 100% in voor de klant

score 9.0

Bekijk


Joan, werkt secuur en voert haar werk graag goed uit. Ze bewaakt op een prettige manier en jaagt aan waar nodig. Als dingen onduidelijk zijn dan zoekt zij ze ook graag uit. Dat geeft een gerust gevoel.

score 7.5

Bekijk


deskundig advies , zoekt alles nauwkeurig uit en is op de hoogte van veranderingen en wijzigingen op het gebied van nieuwe regeltjes en dingetjes.

score 9.3

Bekijk


Joan zet zich altijd voor 100% in voor haar klanten!

score 9.6

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Nieuwendijk of administratiekantoor Nieuwendijk


Nieuwendijk is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Nieuwendijk, AdministratiekantoorNieuwendijk of Belastingadviseur Nieuwendijk. Een accountant of administratiekantoor in Nieuwendijk is hier goed op afgestemd net als AJV Administratie Service. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Nieuwendijk, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Nieuwendijk, Administratiekantoor Nieuwendijk of Belastingadviseur Nieuwendijk? AJV Administratie Service helpt u graag!

In Nieuwendijk zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Nieuwendijk.

Accountant Nieuwendijk ZZP of administratiekantoor Nieuwendijk ZZP

In het centrum van Nieuwendijk wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Nieuwendijk door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort AJV Administratie Service natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met AJV Administratie Service zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Nieuwendijk BV of administratiekantoor Nieuwendijk BV

Nieuwendijk heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als AJV Administratie Service. Er zijn genoeg  kantoren in Nieuwendijk die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Nieuwendijk zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Nieuwendijk MKB of administratiekantoor Nieuwendijk MKB

De gemiddelde ondernemer in Nieuwendijk  zit er goed bij. Je kunt in Nieuwendijk dan ook een Accountant Nieuwendijk of Administratiekantoor Nieuwendijk vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van AJV Administratie Service.

Accountant Nieuwendijk VOF of administratiekantoor Nieuwendijk VOF

Wat je in de straten van Nieuwendijk veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

AJV Administratie Service

AJV Administratie Service is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Nieuwendijk met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Nieuwendijk, Administratiekantoor Nieuwendijk of Belastingadviseur Nieuwendijk? AJV Administratie Service helpt u graag!

AJV Administratie Service kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten
Dit kantoor heeft nog niet aangegeven welke diensten en services geleverd worden.