Main logometadres

Aficom Accountants & Adviseurs

Gemiddeld tarief  65,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Oester 6
1723 HW Noord-Scharwoude
Telefoon 31226318454
Social media Geen social media
Omschrijving

AFICOM ACCOUNTANTS & ADVISEURS

WIE ZIJN WIJ

AFICOM Accountants & Adviseurs is een zelfstandig regionaal kantoor in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk (Noord Scharwoude). Wij zijn niet alleen accountants en adviseurs maar ook de ondernemer naast de ondernemer.

Wij werken in de overtuiging dat het op ons vakgebied vooral om mensen gaat en hechten dan ook enorm veel waarde aan een langdurige relatie met onze cliënten. Kenmerken als servicegerichtheid, betrokkenheid, nuchterheid en het leveren van toegevoegde waarde zijn en blijven bij ons vanzelfsprekend. Nu en in de toekomst.

WAT DOEN WIJ

Administratieve dienstverlening (o.a. internetboekhouden), samenstelling/beoordeling jaarrekeningen, fiscale dienstverlening, salarisverwerking, financiële planning, subsidies, koop/verkoop onderneming, begeleiding startende ondernemers etc.

Internetboekhouden, digitale aangiften, de opkomst van social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.). De digitale ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ook bij AFICOM-Accountants maken wij gebruik van het internet.

UW VOORDEEL

Het doel van een digitale (werk)omgeving is dat we u effectiever en vooral efficiënter van dienst kunnen zijn. Door de overheadkosten zo laag mogelijk te houden, blijven onze tarieven een stuk prettiger dan die van de wat grotere kantoren. Kortom: hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs!

STARTERSSPREEKUUR

Het startersspreekuur is een gratis dienst van ons kantoor. Tijdens het startersspreekuur krijgt u alle ruimte om uw bedrijf en toekomstplannen uit de doeken te doen en vragen te stellen. Zo legt u een stevige basis voor een goede ondernemingsstart!

Heeft u naar aanleiding hiervan vragen? Wilt u een ander onderwerp bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Met vriendelijke groet,

AFICOM Accountants & Adviseurs,

Oester 6

1723 HW  Noord-Scharwoude

Tel: 0226-318454

Wim Weidema

Directeur

P.S. Benieuwd naar onze website? Neem een kijkje op www.aficom-accountants.nl!
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Noord-Scharwoude of administratiekantoor Noord-Scharwoude


Noord-Scharwoude is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Noord-Scharwoude, AdministratiekantoorNoord-Scharwoude of Belastingadviseur Noord-Scharwoude. Een accountant of administratiekantoor in Noord-Scharwoude is hier goed op afgestemd net als Aficom Accountants & Adviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Noord-Scharwoude, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Noord-Scharwoude, Administratiekantoor Noord-Scharwoude of Belastingadviseur Noord-Scharwoude? Aficom Accountants & Adviseurs helpt u graag!

In Noord-Scharwoude zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Noord-Scharwoude.

Accountant Noord-Scharwoude ZZP of administratiekantoor Noord-Scharwoude ZZP

In het centrum van Noord-Scharwoude wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Noord-Scharwoude door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Aficom Accountants & Adviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Aficom Accountants & Adviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Noord-Scharwoude BV of administratiekantoor Noord-Scharwoude BV

Noord-Scharwoude heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Aficom Accountants & Adviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in Noord-Scharwoude die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Noord-Scharwoude zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Noord-Scharwoude MKB of administratiekantoor Noord-Scharwoude MKB

De gemiddelde ondernemer in Noord-Scharwoude  zit er goed bij. Je kunt in Noord-Scharwoude dan ook een Accountant Noord-Scharwoude of Administratiekantoor Noord-Scharwoude vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Aficom Accountants & Adviseurs.

Accountant Noord-Scharwoude VOF of administratiekantoor Noord-Scharwoude VOF

Wat je in de straten van Noord-Scharwoude veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Aficom Accountants & Adviseurs

Aficom Accountants & Adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Noord-Scharwoude met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Noord-Scharwoude, Administratiekantoor Noord-Scharwoude of Belastingadviseur Noord-Scharwoude? Aficom Accountants & Adviseurs helpt u graag!

Aficom Accountants & Adviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur