Main ado rood

ADO & Partners Opdam

Gemiddeld tarief  60,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Gesina Veldtstraat 3
1901RK CASTRICUM
Telefoon 0251-650405
Social media
Omschrijving

ADO & Partners is een professioneel, ervaren administratiekantoor. Wij zijn sinds 1996 gevestigd in Castricum. Van daaruit verlenen wij administratieve en fiscale diensten aan bedrijven in het MKB, aan Verenigingen van Eigenaren en aan particulieren.

Boekhouden is een vak. Onze klanten waarderen ons als een betrouwbare partner met veel kennis van zaken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij zijn betrokken bij onze klanten en hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie.

ADO & Partners is een klein kantoor en dus flexibel, met directe en korte communicatielijnen. Dat betekent dat we ook ’s avonds en in het weekend voor u klaarstaan als dat nodig is.

Wij begeleiden u vanaf de invoer van uw administratie tot en met de rapportages aan derden, zoals de belastingdienst of de bank. U kunt ons in feite beschouwen als een ketenregisseur, die u verschillende taken uit handen neemt en zorgt dat u vlot en op tijd aan uw verplichtingen voldoet. Op basis van uw actuele administratie bieden onze rapportages u de mogelijkheid om vooruit te kijken en uw onderneming in de door u gewenste richting te sturen.

De administratieve keten wordt steeds verder geautomatiseerd en gekoppeld. ADO & Partners volgt deze ontwikkelingen op de voet. Wij zorgen voor een uiterst efficiënte administratieve verwerking. Daarbij besteden we veel zorg aan de correcte en volledige invoer bij de bron. In één keer goed. Als de invoer niet optimaal is, is ook de uitvoer dat niet!

U kunt bij ons kantoor terecht voor uw gehele of gedeeltelijke financiele administratie en voor alle belastingzaken. Daarnaast ondersteunen wij u onder andere bij het beheer van uw verzekeringen, bij uw persoonlijke financiële planning en financieringen. Daarvoor werken we samen met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde bedrijven: onze partners. Zo beschikt u over één aanspreekpunt voor al uw wensen op financieel-administratief terrein.

Al sinds 1996 werken wij met een abonnementensysteem. Dat betekent dat we vaste prijzen aanhouden voor reguliere diensten. Samen met u stellen we een passend abonnement samen op basis van uw wensen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

ADO & Partners is aangesloten bij het NIBA, het Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs. Dit lidmaatschap waarborgt kwaliteit. Het NIBA biedt een verplicht traject van permanente educatie, waarmee wij onze kennis voortdurend op niveau houden. Zo hebben onze klanten altijd de zekerheid van een optimale ondersteuning.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant CASTRICUM of administratiekantoor CASTRICUM


CASTRICUM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant CASTRICUM, AdministratiekantoorCASTRICUM of Belastingadviseur CASTRICUM. Een accountant of administratiekantoor in CASTRICUM is hier goed op afgestemd net als ADO & Partners Opdam. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van CASTRICUM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant CASTRICUM, Administratiekantoor CASTRICUM of Belastingadviseur CASTRICUM? ADO & Partners Opdam helpt u graag!

In CASTRICUM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in CASTRICUM.

Accountant CASTRICUM ZZP of administratiekantoor CASTRICUM ZZP

In het centrum van CASTRICUM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in CASTRICUM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort ADO & Partners Opdam natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met ADO & Partners Opdam zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant CASTRICUM BV of administratiekantoor CASTRICUM BV

CASTRICUM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als ADO & Partners Opdam. Er zijn genoeg  kantoren in CASTRICUM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In CASTRICUM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant CASTRICUM MKB of administratiekantoor CASTRICUM MKB

De gemiddelde ondernemer in CASTRICUM  zit er goed bij. Je kunt in CASTRICUM dan ook een Accountant CASTRICUM of Administratiekantoor CASTRICUM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van ADO & Partners Opdam.

Accountant CASTRICUM VOF of administratiekantoor CASTRICUM VOF

Wat je in de straten van CASTRICUM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

ADO & Partners Opdam

ADO & Partners Opdam is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in CASTRICUM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant CASTRICUM, Administratiekantoor CASTRICUM of Belastingadviseur CASTRICUM? ADO & Partners Opdam helpt u graag!

ADO & Partners Opdam kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur