Main

Administratiekantoor Lindelauf

Gemiddeld tarief -
Goed 7.2
10 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Kievitstraat 5
6414VP HEERLEN
Telefoon 0900 1213 203
Social media Geen social media
Omschrijving

Administratiekantoor Lindelauf is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in HEERLEN met verschillende diensten. Adres:Kievitstraat 5,  in HEERLEN.

Accountant HEERLEN, Administratiekantoor HEERLEN of Belastingadviseur HEERLEN? Administratiekantoor Lindelauf helpt u graag!

Administratiekantoor Lindelauf  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


zeer bekwame boekhouder en komt heel betrouwbaar over.

score 8.1

Bekijk


Doet al jaren mijn boekhouding en zeer tevreden over dit kantoor is ten zeerste aan te zeer betrouwbaar en correct.

score 9.5

Bekijk


Prima advies , heeft geholpen met belastingproblematiek, staat altijd klaar, zoekt alles uit, en meteen bericht.

score 9.1

Bekijk


Hij heeft ons heel goed geholpen bij de belastingafwikkeling van een erfenis, en daarbij ervaren we een persoonlijke klik. Hij is onze familie de vaste boekhouder sinds 2010.

score 9.2

Bekijk


Wij zijn goed geholpen, wij kunnen dit kantoor van harte aanbevelen!!

score 8.7

Bekijk


Nadat een vorige boekhouder (zoals achteraf bleek) e.e.a. had nagelaten, met alle gevolgen vandien, ben ik overgestapt naar Dhr Lindelauf; hij heeft onze administratie opnieuw opgezet, en nu loopt het op rolletjes. Dik tevreden!

score 9.0

Bekijk


Goede service, denkt mee!!

score 8.2

Bekijk


Goede boekhouder die altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Ik ben heel tevreden.

score 8.0

Bekijk


Zeer slechte boekhouder. Niets dan leugens en bedrog. Ook dankzij deze meneer hoge kosten moeten maken en onze nieuwe boekhouder meer dan een jaar moeten laten overdoen daar volgens de belastingdienst de heer lindelauf zwaar heeft nagelaten en alles het beste door een goede boekhouder overgedaan kon worden. Zwaar onbekwaam en onbetrouwbaar is deze man te noemen.

score 1.0

Bekijk


Heel slechte ervaring met dit kantoor , onbekwaam , slordig , afspraak niet nakomen , retentierecht uitoefenen , communicatiegebrek , geen vertrouwen , weinig kennis van zaken , heeft ons, als startende ondernemer, letterlijk onze boekhouding tot een puin verwerkt , uitspraak en vraag van de rechter in kort geding of het kantoor Lindelauf wel een boekhouder is ? Indien u meer info wenst kunnen wij de uitspraak van de rechtbank ter inzage u voorleggen

score 1.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant HEERLEN of administratiekantoor HEERLEN


HEERLEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant HEERLEN, AdministratiekantoorHEERLEN of Belastingadviseur HEERLEN. Een accountant of administratiekantoor in HEERLEN is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor Lindelauf. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van HEERLEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant HEERLEN, Administratiekantoor HEERLEN of Belastingadviseur HEERLEN? Administratiekantoor Lindelauf helpt u graag!

In HEERLEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in HEERLEN.

Accountant HEERLEN ZZP of administratiekantoor HEERLEN ZZP

In het centrum van HEERLEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in HEERLEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor Lindelauf natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor Lindelauf zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant HEERLEN BV of administratiekantoor HEERLEN BV

HEERLEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor Lindelauf. Er zijn genoeg  kantoren in HEERLEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In HEERLEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant HEERLEN MKB of administratiekantoor HEERLEN MKB

De gemiddelde ondernemer in HEERLEN  zit er goed bij. Je kunt in HEERLEN dan ook een Accountant HEERLEN of Administratiekantoor HEERLEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor Lindelauf.

Accountant HEERLEN VOF of administratiekantoor HEERLEN VOF

Wat je in de straten van HEERLEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor Lindelauf

Administratiekantoor Lindelauf is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in HEERLEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant HEERLEN, Administratiekantoor HEERLEN of Belastingadviseur HEERLEN? Administratiekantoor Lindelauf helpt u graag!

Administratiekantoor Lindelauf kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten
Dit kantoor heeft nog niet aangegeven welke diensten en services geleverd worden.