Main admi logo

Admi-Account

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 9.5
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Pascallaan 68
8218 NJ Lelystad
Telefoon 0320 714 521
Social media
Omschrijving

Admi Account is een dynamisch kantoor met ruime ervaring in administraties voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij spreken de taal van de ondernemer, denken mee op uw niveau en zijn goed bereikbaar gevestigd in Lelystad. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in Flevoland, en in de Randstad. Echter, onze dienstverlening strekt zich uit over een groot deel van Nederland.

Het liefst zou u zich als ondernemer 100% willen focussen op uw corebusiness: ondernemen. Echter, uw bedrijfsadministratie moet kloppen. Voor de fiscus maar ook als fundament onder uw ondernemerschap. En dat kost tijd. Het MKB schakelt daarom steeds vaker Admi Account in.

Admi Account is uw betrouwbare partner voor alle vragen over uw bedrijfsadministratie. Dát is ónze corebusiness. Van advisering over kleine boekhoudingkwesties tot de volledige uitvoering van grote en complexe zaken als de integratie van de boekhouding en de personeel- en salarisadministratie; uw wensen en eisen staan in onze dienstverlening altijd centraal.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Admin-account is een zeer betrouwbaar bedrijf met medewerkers die ook ten allen tijden klaar staan voor je en met een goed advies komen

score 9.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Lelystad of administratiekantoor Lelystad


Lelystad is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Lelystad, AdministratiekantoorLelystad of Belastingadviseur Lelystad. Een accountant of administratiekantoor in Lelystad is hier goed op afgestemd net als Admi-Account. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Lelystad, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Lelystad, Administratiekantoor Lelystad of Belastingadviseur Lelystad? Admi-Account helpt u graag!

In Lelystad zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Lelystad.

Accountant Lelystad ZZP of administratiekantoor Lelystad ZZP

In het centrum van Lelystad wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Lelystad door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Admi-Account natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Admi-Account zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Lelystad BV of administratiekantoor Lelystad BV

Lelystad heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Admi-Account. Er zijn genoeg  kantoren in Lelystad die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Lelystad zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Lelystad MKB of administratiekantoor Lelystad MKB

De gemiddelde ondernemer in Lelystad  zit er goed bij. Je kunt in Lelystad dan ook een Accountant Lelystad of Administratiekantoor Lelystad vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Admi-Account.

Accountant Lelystad VOF of administratiekantoor Lelystad VOF

Wat je in de straten van Lelystad veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Admi-Account

Admi-Account is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Lelystad met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Lelystad, Administratiekantoor Lelystad of Belastingadviseur Lelystad? Admi-Account helpt u graag!

Admi-Account kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur