Main

Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast.

Gemiddeld tarief -
Slecht 2.9
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Warmoesland 30
2351EX LEIDERDORP
Telefoon 0900 1213 203
Social media Geen social media
Omschrijving

Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in LEIDERDORP met verschillende diensten. Adres:Warmoesland 30,  in LEIDERDORP.

Accountant LEIDERDORP, Administratiekantoor LEIDERDORP of Belastingadviseur LEIDERDORP? Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. helpt u graag!

Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast.  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Hoop gepraat, veel huisbezoek maar weinig daadwerkelijk van de grond gekregen. Geen eenduidige informatie; wisselde bijv. een aantal keer met de vaststelling of ik met mijn bedrijf in een kas of -factuurstelsel viel. (toen verloor ik het vertrouwen al een beetje). Bij het uiteindelijk faillissement van mijn bedrijf direct afstand nemen en proforma rekeningen vragen om jaarcijfers in orde te maken. Als ik weer zou gaan ondernemen kies ik niet voor Geert Eggink!

score 2.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant LEIDERDORP of administratiekantoor LEIDERDORP


LEIDERDORP is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant LEIDERDORP, AdministratiekantoorLEIDERDORP of Belastingadviseur LEIDERDORP. Een accountant of administratiekantoor in LEIDERDORP is hier goed op afgestemd net als Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van LEIDERDORP, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant LEIDERDORP, Administratiekantoor LEIDERDORP of Belastingadviseur LEIDERDORP? Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. helpt u graag!

In LEIDERDORP zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in LEIDERDORP.

Accountant LEIDERDORP ZZP of administratiekantoor LEIDERDORP ZZP

In het centrum van LEIDERDORP wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in LEIDERDORP door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant LEIDERDORP BV of administratiekantoor LEIDERDORP BV

LEIDERDORP heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast.. Er zijn genoeg  kantoren in LEIDERDORP die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In LEIDERDORP zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant LEIDERDORP MKB of administratiekantoor LEIDERDORP MKB

De gemiddelde ondernemer in LEIDERDORP  zit er goed bij. Je kunt in LEIDERDORP dan ook een Accountant LEIDERDORP of Administratiekantoor LEIDERDORP vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast..

Accountant LEIDERDORP VOF of administratiekantoor LEIDERDORP VOF

Wat je in de straten van LEIDERDORP veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast.

Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in LEIDERDORP met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant LEIDERDORP, Administratiekantoor LEIDERDORP of Belastingadviseur LEIDERDORP? Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. helpt u graag!

Adm.knt. Geert Eggink Boekhouding & Belast. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten
Dit kantoor heeft nog niet aangegeven welke diensten en services geleverd worden.