Main logonovaktas

Accountantskantoor Spoelstra & Scherer

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.6
13 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Zuideinde -E 1
1121CJ LANDSMEER
Telefoon 020-4820610
Social media
Omschrijving

Wij zijn een regionaal accountantskantoor (RA) dat zich richt op het middelgrote bedrijven (MKB). Hiervoor hoeft u niet naar de grote kantoren. Wij beschikken over dezelfde kennis en bieden vergelijkbare kwaliteit, maar hanteren een vooraf overeengekomen vaste prijs. Bovendien onderscheiden wij ons door een volledig digitale werkwijze.

Wij lopen voorop met de toepassing van SBR/XBRL rapportages naar de KvK en Banken. Ook hebben wij als eerste kantoor in Noord Holland een horizontaal toezicht convenant afgesloten met de belastingdienst. Wij zijn aangesloten bij het NBA en Proactive Accountants Network .

Een Proactieve Accountant;

- toont betrokkenheid en wil helpen
- fungeert als business partner
- informeert naar uw doelstellingen
- houdt regelmatig contact 
- geeft u inzicht in behaalde resultaten
- helpt u succesvol te zijn
- belast niet ieder belletje, mailtje door
- hanteert vaste prijzen
- belt en mailt u snel terug
- biedt gratis tussentijds overlegAccountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


helder, open, gpede communicatie

score 7.2

Bekijk


Prima kantoor. Mijn ervaring met dit kantoor is niet bijzonder lang (half jaar ongeveer), maar tot nu toe erg tevreden over de deskundigheid en de snelheid/flexibiliteit van de deskundigen. Goed op de hoogte van de huidige

score 8.0

Bekijk


Eindelijk een accountantskantoor welke aansluit bij de behoeften van de klant, proactief adviseert, kritisch meekijkt en meedenkt, de juiste vragen stelt. Dit is veel meer dan alleen fiscale 'slimmigheidjes', sterker nog men scherpt mijn focus aan! TOP!

score 9.7

Bekijk


helder en duidelijk

score 9.3

Bekijk


Top partner om mee samen te werken, heerlijk iemand die pro-actief is als partner ipv re-actief

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.5

Bekijk


Dankzij hun adviezen hebben wij onze omzet verdubbeld en is onze kaspositie verbeterd. Wij hebben nu online inzage in onze cijfers en een liquiditeitsprognose. Voorheen zagen wij onze accountant jaarlijks, nu hebben wij maandelijks overleg over onze cijfers. Wij zijn nu in control en dat geeft een goed gerust gevoel.

score 9.7

Bekijk


Prima kantoor!

score 7.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.3

Bekijk


Zeer deskundig en to-the-point kantoor. Geen overbodige handelingen en snel resultaat. Denkt liever mee over de business dan over het verleden.

score 8.8

Bekijk


Eerste kantoor die ik tegenkom die afspraken nakomt over de (vaste)prijs en tijdstip van opleveren. Daarnaast kan ik tussentijds bellen zonder bang te zijn dat de meter direct loopt. En niet geheel onbelangrijk het zijn aardige mensen om mee te werken.

score 9.4

Bekijk


Eerste kantoor die ik tegenkom die afspraken nakomt over de (vaste)prijs en tijdstip van opleveren. Daarnaast kan ik tussentijds bellen zonder bang te zijn dat de meter direct loopt. En niet geheel onbelangrijk het zijn aardige mensen om mee te werken.

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant LANDSMEER of administratiekantoor LANDSMEER


LANDSMEER is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant LANDSMEER, AdministratiekantoorLANDSMEER of Belastingadviseur LANDSMEER. Een accountant of administratiekantoor in LANDSMEER is hier goed op afgestemd net als Accountantskantoor Spoelstra & Scherer. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van LANDSMEER, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant LANDSMEER, Administratiekantoor LANDSMEER of Belastingadviseur LANDSMEER? Accountantskantoor Spoelstra & Scherer helpt u graag!

In LANDSMEER zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in LANDSMEER.

Accountant LANDSMEER ZZP of administratiekantoor LANDSMEER ZZP

In het centrum van LANDSMEER wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in LANDSMEER door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Accountantskantoor Spoelstra & Scherer natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Accountantskantoor Spoelstra & Scherer zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant LANDSMEER BV of administratiekantoor LANDSMEER BV

LANDSMEER heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Accountantskantoor Spoelstra & Scherer. Er zijn genoeg  kantoren in LANDSMEER die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In LANDSMEER zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant LANDSMEER MKB of administratiekantoor LANDSMEER MKB

De gemiddelde ondernemer in LANDSMEER  zit er goed bij. Je kunt in LANDSMEER dan ook een Accountant LANDSMEER of Administratiekantoor LANDSMEER vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Accountantskantoor Spoelstra & Scherer.

Accountant LANDSMEER VOF of administratiekantoor LANDSMEER VOF

Wat je in de straten van LANDSMEER veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Accountantskantoor Spoelstra & Scherer

Accountantskantoor Spoelstra & Scherer is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in LANDSMEER met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant LANDSMEER, Administratiekantoor LANDSMEER of Belastingadviseur LANDSMEER? Accountantskantoor Spoelstra & Scherer helpt u graag!

Accountantskantoor Spoelstra & Scherer kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur