Main naamloos 0008778

Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops

Gemiddeld tarief  70,00
Zeer goed 9.1
10 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Napoleonsweg 5
6081AA HAELEN
Telefoon 0475-219011
Social media
Omschrijving

Accountantskantoor Knops is een zelfstandig kantoor gericht op het verstrekken van adviezen, het samenstellen van complete administraties ( inclusief salarisadministraties ) en fiscale aangiften van ondernemingen uit voornamelijk het midden- en kleinbedrijf en de vrije beroepen. Klanten hebben daarbij de keuze uit geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde aanlevering en samenwerking met Accountantskantoor Knops. Ook niet geautomatiseerde administraties kunnen nog steeds verwerkt worden. Samenwerking via het systeem van internetboekhouden en werken in de cloud biedt diverse voordelen. De klant bepaald zelf hoeveel werkzaamheden hij zelf kan en wil uitvoeren. Eventueel voert hij zelf de gegevens in of kiest hij voor het systeem van scan en herken waarmee boekingen automatisch worden gerubriceerd m.b.v. speciale apparatuur en een lichtere vorm van menselijke assistentie. In overleg wordt bepaald en afgesproken op welke wijze en hoe vaak overleg met de klant wordt gevoerd. Dit kan zowel over tussenijdse cijfers als ook 1x per jaar op basis van jaarcijfers.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Al jaren verzorgt dhr. Knops onze belastingaangifte en dit naar volle tevredenheid.

score 9.0

Bekijk


Onze tevredenheid blijkt uit de beoordeling.

score 9.4

Bekijk


Piet geeft je een deskundig advies , licht de zaken duidelijk en begrijpbaar toe, verdiept zich in vragen en zoekt naar oplossingen of zaken die je erbij kunnen helpen.

score 8.0

Bekijk


Uitstekend adviseur voor ondergetekende die onvoldoende kennis heeft van de fiscale regels.

score 10.0

Bekijk


Omdat niemand perfect is heb ik het bij mijn beoordeling maar bij negens gelaten. Dat zegt genoeg!

score 9.0

Bekijk


Al jaren onze adviseur m.b.t. de jaarlijkse aangifte. Wij zijn zeer tevreden.

score 8.6

Bekijk


Buitengewoon correct en erg precies in de afhandeling. Legt terecht de vinger op omissies in de boekhouding en helpt bij het corrigeren ervan. Integer en zorgvuldig. Komt afspraken nauwgezet na. Denkt en doet mee.

score 8.8

Bekijk


Dhr. P. Knops handelt mijn fiscale zaken altijd deskundig en snel af.

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 10.0

Bekijk


Alerte en proactieve adviezen waarmee je in de praktijk uitstekend geholpen bent. Verder wordt gezocht naar zoveel mogelijk belastingbesparing en mogelijkheden voor doorgroei en verbetering van de bedrijfsresultaten. Prima coaching bij het opzetten van de administratieve organisatie en interne controle.

score 9.6

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant HAELEN of administratiekantoor HAELEN


HAELEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant HAELEN, AdministratiekantoorHAELEN of Belastingadviseur HAELEN. Een accountant of administratiekantoor in HAELEN is hier goed op afgestemd net als Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van HAELEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant HAELEN, Administratiekantoor HAELEN of Belastingadviseur HAELEN? Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops helpt u graag!

In HAELEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in HAELEN.

Accountant HAELEN ZZP of administratiekantoor HAELEN ZZP

In het centrum van HAELEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in HAELEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant HAELEN BV of administratiekantoor HAELEN BV

HAELEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops. Er zijn genoeg  kantoren in HAELEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In HAELEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant HAELEN MKB of administratiekantoor HAELEN MKB

De gemiddelde ondernemer in HAELEN  zit er goed bij. Je kunt in HAELEN dan ook een Accountant HAELEN of Administratiekantoor HAELEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops.

Accountant HAELEN VOF of administratiekantoor HAELEN VOF

Wat je in de straten van HAELEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops

Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in HAELEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant HAELEN, Administratiekantoor HAELEN of Belastingadviseur HAELEN? Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops helpt u graag!

Accountantskantoor en Fiscaaladviesburo Knops kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.