Main 010 aa

AccountAnders Maarssen

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.8
8 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Doornhoecklaan 40
3601 JW Maarssen
Telefoon 085 760 8500
Social media
Omschrijving

Welkom bij hét alternatief voor uw accountant. Alles wat u als ondernemer nodig hebt om écht succesvol te zijn in één totaalpakket. Alles draait om het behalen van úw doelen. We starten bij de strategie, verzorgen uw administratie, bieden u dagelijks actuele managementinformatie én onbeperkt advies door een businessfacilitator die dagelijks voor u klaar staat. Dit alles op basis van "no growth, no pay". Bent u er klaar voor?Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Brede service. Meer dan accountancy.

score 9.1

Bekijk


John is echt een adviseur waar je wat aan hebt. Hij is in het bezit van veel kennis, integer, pro-actief en in staat je een spiegel voor te houden.

score 9.1

Bekijk


Duidelijk verhaal in een nieuwe economie. Breed bedienen van de ondernemer precies wat nodig is. Dus niet alleen cijfers.

score 8.1

Bekijk


Niet alleen kijken naar de cijfers, maar ook naar de strategie en ondernemers helpen om de juitste route te nemen. Super!

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.7

Bekijk


De wijze waarop AccountAnders en de aan ons bedrijf toegevoegde businessfacilitator proactief mee-onderneemt is voor ons van groot belang en ervaren wij als bijzonder functioneel en krachtig. Zeker tijdens de strategische sparringsessies die flink en heftig kunnen verlopen en direct de gebieden waar mijn "blinde vlekken" zitten in beeld brengen. Het "Anders" zijn bewijst zich direct door het feit dat alle fiscale en administratieve zaken simpelweg, als vanzelfsprekend door hen geregeld worden. Dat was meteen al een riante tijdsbesparing per maand. En de extra tijd die daardoor is ontstaan benutten wij nu om nog meer focus, samen met de businessfacilitator te houden op het doorontwikkelen van onze bedrijfsstrategie gericht op omzetverhoging, winstoptimalisering en vergroten van ons marktaandeel in het MKB. De afgelopen 25 jaar heb ik accountants veelal als "terugkijkende, afremmende" fiscaal- administratieve partners ervaren. Dat was prima, noodzakelijk en heeft zeker zijn nut en voordeel gehad. Echter nu in een totaal veranderd ondernemerslandschap sinds 2008 gaan oude, traditionele werkwijzen niet meer op als je voorsprong wilt behouden. De rem moest eraf. En de voorsprong nemen en behouden, dat willen wij, doen wij en moeten we blijven doen. Daarom hebben wij na zorgvuldige overwegingen, uitvoerige gesprekken en vergelijkingen gekozen voor AccountAnders.

score 9.6

Bekijk


Buitengewone prestaties als het gaat om meedenken in het algehele proces van de ondernemer. Wat bijzonder is dat zij veel meer doen dan alleen cijfers. Gewoon top!

score 9.8

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Maarssen of administratiekantoor Maarssen


Maarssen is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Maarssen, AdministratiekantoorMaarssen of Belastingadviseur Maarssen. Een accountant of administratiekantoor in Maarssen is hier goed op afgestemd net als AccountAnders Maarssen. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Maarssen, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Maarssen, Administratiekantoor Maarssen of Belastingadviseur Maarssen? AccountAnders Maarssen helpt u graag!

In Maarssen zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Maarssen.

Accountant Maarssen ZZP of administratiekantoor Maarssen ZZP

In het centrum van Maarssen wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Maarssen door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort AccountAnders Maarssen natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met AccountAnders Maarssen zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Maarssen BV of administratiekantoor Maarssen BV

Maarssen heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als AccountAnders Maarssen. Er zijn genoeg  kantoren in Maarssen die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Maarssen zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Maarssen MKB of administratiekantoor Maarssen MKB

De gemiddelde ondernemer in Maarssen  zit er goed bij. Je kunt in Maarssen dan ook een Accountant Maarssen of Administratiekantoor Maarssen vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van AccountAnders Maarssen.

Accountant Maarssen VOF of administratiekantoor Maarssen VOF

Wat je in de straten van Maarssen veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

AccountAnders Maarssen

AccountAnders Maarssen is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Maarssen met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Maarssen, Administratiekantoor Maarssen of Belastingadviseur Maarssen? AccountAnders Maarssen helpt u graag!

AccountAnders Maarssen kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur