Main

216 Accountants

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Leonard Springerlaan 29
9727 KB Groningen
Telefoon 0889955216
Social media
Omschrijving

216 Accountants: Jouw Businesspartner!

Per 1 april is KPMG MKB zelfstandig verder gegaan als 216 Accountants. Een verzelfstandiging die het mogelijk maakt te groeien, te vernieuwen en niet alleen vooruit, maar ook vérder te kijken. Voor ons als accountants én voor jou als ondernemer. Welkom bij 216.

De accountancy verandert

Toenemende automatisering maakt de administratie steeds inzichtelijker en sneller beschikbaar, real-time data is just a cloud away. Je wilt als ondernemer immers niet alleen weten wat je winst vorig jaar was, maar ook hoe je er nú voor staat. En wat zijn de verwachtingen voor volgende week, volgend jaar?

Maar 216 staat niet voor techniek alleen

Cijfers en data krijgen immers pas betekenis binnen een heldere context. Met 30 jaar ervaring in het MKB accountancyvak, hebben we bij 216 alle knowhow om data te duiden. We luisteren, analyseren, denken met je mee en geven persoonlijk advies over jouw situatie.

216 loopt voorop in die ontwikkeling

We hebben de kennis in huis om je niet alleen reactief, maar ook proactief van dienst te zijn. We beschikken over informatietechnologie die ons in staat stelt vooruit te kijken. Slimme, innovatieve tools voor de boekhouding van vandaag en het beste resultaat van morgen.

Slimme technologie en persoonlijk advies: dat is onze kracht

Bij 216 Accountants brengen we ondernemers in beweging en beweging in beeld. We helpen je verder. Zodat jij in alle vertrouwen kunt doen waar je goed in bent.

Life Cycle

Geen enkel bedrijf is én blijft hetzelfde. Factoren als branche, omvang en levensfase zijn bepalend voor de vragen die je als ondernemer hebt. Een start-up in een nieuwe markt, een familiebedrijf dat al generaties lang bestaat, een maatschap met plannen om uit te breiden: elk bedrijf volgt zijn eigen pad en waar de een groeit of bloeit, moet een ander misschien tijdelijk ‘snoeien’ om verder te komen. Bij 216 zetten we jouw individuele vragen en behoeften altijd centraal. Waar sta jij en: waar wil je naar toe?

Dienstverlening:

Advies

HR Advies, Bedrijfsvoeringadvies, Fiscaal (DGA scan) & Begeleidingsadvies

Salaris

Salarisadministratie & Personeelsadministratie

Accountancy

Optimaliseren van administratie, Jaarrekening en Aangifte

Internationaal

Dienstverlening op het gebied van administratie, jaarrekening, payroll en tax in Nederland en Europa

Financiering

Onze specialisten zijn thuis in de laatste ontwikkelingen op het gebied bankfinanciering en alternatieve financiering, waaronder fintech.
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Groningen of administratiekantoor Groningen


Groningen is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Groningen, AdministratiekantoorGroningen of Belastingadviseur Groningen. Een accountant of administratiekantoor in Groningen is hier goed op afgestemd net als 216 Accountants. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Groningen, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Groningen, Administratiekantoor Groningen of Belastingadviseur Groningen? 216 Accountants helpt u graag!

In Groningen zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Groningen.

Accountant Groningen ZZP of administratiekantoor Groningen ZZP

In het centrum van Groningen wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Groningen door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort 216 Accountants natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met 216 Accountants zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Groningen BV of administratiekantoor Groningen BV

Groningen heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als 216 Accountants. Er zijn genoeg  kantoren in Groningen die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Groningen zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Groningen MKB of administratiekantoor Groningen MKB

De gemiddelde ondernemer in Groningen  zit er goed bij. Je kunt in Groningen dan ook een Accountant Groningen of Administratiekantoor Groningen vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van 216 Accountants.

Accountant Groningen VOF of administratiekantoor Groningen VOF

Wat je in de straten van Groningen veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

216 Accountants

216 Accountants is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Groningen met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Groningen, Administratiekantoor Groningen of Belastingadviseur Groningen? 216 Accountants helpt u graag!

216 Accountants kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur