Accountant-spiegel

Accountant-spiegel

Bespaar gemiddeld 40% op uw accountantskosten.
Er is een kans van 99% dat u te veel betaald voor uw accountant. Dat is jammer, want de markt is enorm veranderd. Toenemende concurrentie,  automatisering en collectieve inkoop zorgen voor lagere prijzen. Hierdoor zijn er op accountantskosten besparingen te realiseren van gemiddeld 40%.

De Accountantspiegel
Als ondernemer kunt u nu gebruik maken van de accountantspiegel van Whitfieldd. Dankzij de aangesloten kantoren kunt u met 'De Accountantspiegel’ snel de prijs en diensten van uw accountant vergelijken. Dit levert, zo blijkt uit ervaring, een besparing op van gemiddeld 40 procent. U kunt dan zelf besluiten over te stappen of de informatie te gebruiken in de onderhandeling met uw eigen accountant.

Collectief inkopen
Samen met diverse koepels, beroeps- en brancheverenigingen (circa 50.000 ondernemers) kopen we administratiediensten voor ondernemers collectief in. Dit doen wij bij de aangesloten accountant- en administratiekantoren van Whitfieldd.com. Hierbij worden de diensten van de kantoren, met behoud van kwaliteit, tegen een scherpe prijs aangeboden.

De voordelen op een rij:

 

V U maakt gebruik van een groter collectief;
V De Accountantspiegel is volledig onafhankelijk;
V U maakt gebruik van een uniek concept;
V U krijgt inzicht in uw besparingspotentieel;

VU krijgt een overzicht van de beste kantoren met de scherpste tarieven;

V U vergaart hiermee een goede onderhandelingspositie met eventuele bestaande of nieuwe adviseur;

 

Aanvraagformulier accountant-spiegel