Main mar aug 2016

Sterrenzaken

Gemiddeld tarief  55,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Faradaystraat 2
2014 EN Haarlem
Telefoon 0650286999
Social media
Omschrijving

Duidelijke afspraken, informeel contact, vakkundig advies en betaalbare tarieven: daar draait het bij Sterrenzaken om.

Sterrenzaken werkt voor zzp'ers, bedrijven en particulieren. Kijk eens op de website voor uitgebreide informatie en neem contact op! Voor een vrijblijvend (uiteraard gratis) gesprek bent u van harte welkom op mijn kantoor in Haarlem Zuidwest.

Graag tot ziens!Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Haarlem of administratiekantoor Haarlem


Haarlem is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Haarlem, AdministratiekantoorHaarlem of Belastingadviseur Haarlem. Een accountant of administratiekantoor in Haarlem is hier goed op afgestemd net als Sterrenzaken. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Haarlem, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Haarlem, Administratiekantoor Haarlem of Belastingadviseur Haarlem? Sterrenzaken helpt u graag!

In Haarlem zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Haarlem.

Accountant Haarlem ZZP of administratiekantoor Haarlem ZZP

In het centrum van Haarlem wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Haarlem door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Sterrenzaken natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Sterrenzaken zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Haarlem BV of administratiekantoor Haarlem BV

Haarlem heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Sterrenzaken. Er zijn genoeg  kantoren in Haarlem die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Haarlem zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Haarlem MKB of administratiekantoor Haarlem MKB

De gemiddelde ondernemer in Haarlem  zit er goed bij. Je kunt in Haarlem dan ook een Accountant Haarlem of Administratiekantoor Haarlem vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Sterrenzaken.

Accountant Haarlem VOF of administratiekantoor Haarlem VOF

Wat je in de straten van Haarlem veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Sterrenzaken

Sterrenzaken is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Haarlem met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Haarlem, Administratiekantoor Haarlem of Belastingadviseur Haarlem? Sterrenzaken helpt u graag!

Sterrenzaken kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur