Main logo staerk accountants

Staerk Accountants B.V.

Gemiddeld tarief  70,00
Zeer goed 9.0
3 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant,  Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Marconistraat 31- 10
3771 AM BARNEVELD
Telefoon 088-4568900
Social media
Omschrijving

Dit accountantskantoor biedt u de volledige ondersteuning op het gebied van financiën. Van het invoeren van uw administratie mutaties tot ondersteuning bij het verkopen van uw onderneming. 

Wij werken met online programma's, zodat we samen met u efficiënt uw financiële huishouden continu op orde en inzichtelijk kunnen houden. Geen schuiven met mappen, maar digitaliseren van uw administratieve systeem is waar wij naar streven!

De werkzaamheden verrichten wij voor u op basis van vaste prijsafspraken waardoor u weet wat de kosten gaan worden en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Super service, duidelijke prijsafspraken. Meedenker en eerlijk.

score 9.2

Bekijk


Erg content met de diensten.

score 8.6

Bekijk


Ik beveel Hazeleger Account & Adviseur al regelmatig aan bij vrienden... want, alles wat ik verwacht van een boekhouder kan ik bij hem vinden; een heldere uitleg over ingewikkelde zaken (en hier de tijd voor nemen tot je het begrijpt), advies geven hoe ik financieel de beste keuzes maak en een super service als ik even snel iets wil weten! Ik zorg dat mijn factuurtjes netjes zijn aangeleverd en de rest regelt hij. Top dus! Zo kan ik mij bezig houden met het werk wat ik het leukste vind.

score 9.2

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant BARNEVELD of administratiekantoor BARNEVELD


BARNEVELD is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant BARNEVELD, AdministratiekantoorBARNEVELD of Belastingadviseur BARNEVELD. Een accountant of administratiekantoor in BARNEVELD is hier goed op afgestemd net als Staerk Accountants B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van BARNEVELD, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant BARNEVELD, Administratiekantoor BARNEVELD of Belastingadviseur BARNEVELD? Staerk Accountants B.V. helpt u graag!

In BARNEVELD zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in BARNEVELD.

Accountant BARNEVELD ZZP of administratiekantoor BARNEVELD ZZP

In het centrum van BARNEVELD wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in BARNEVELD door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Staerk Accountants B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Staerk Accountants B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant BARNEVELD BV of administratiekantoor BARNEVELD BV

BARNEVELD heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Staerk Accountants B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in BARNEVELD die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In BARNEVELD zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant BARNEVELD MKB of administratiekantoor BARNEVELD MKB

De gemiddelde ondernemer in BARNEVELD  zit er goed bij. Je kunt in BARNEVELD dan ook een Accountant BARNEVELD of Administratiekantoor BARNEVELD vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Staerk Accountants B.V..

Accountant BARNEVELD VOF of administratiekantoor BARNEVELD VOF

Wat je in de straten van BARNEVELD veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Staerk Accountants B.V.

Staerk Accountants B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in BARNEVELD met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant BARNEVELD, Administratiekantoor BARNEVELD of Belastingadviseur BARNEVELD? Staerk Accountants B.V. helpt u graag!

Staerk Accountants B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur