Main logo slof wildenburg 418 bij 158

Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs

Gemiddeld tarief  75,00
Goed 8.0
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Dorpsstraat 2 C
1182JD AMSTELVEEN
Telefoon 020-6433044
Social media
Omschrijving

Slof & Wildenburg is een accountantskantoor met vestigingen in Amstelveen, Bodegraven en Loosdrecht. Wij zijn klein, overzichtelijk en deskundig op vele terreinen. Als klant krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.

Veel ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf wisten ons al te vinden. Ze komen uit allerlei branches en zijn zowel nationaal als internationaal actief. Zo behoren transport-, agrarische en bouwbedrijven tot onze klantenkring en zijn wij ook thuis in de horeca, detail- en groothandel en zakelijke dienstverlening.

Wat wij voor u doen? Alles op het gebied van accountancy en belastingadvies. Onze kernactiviteiten zijn administratieve dienstverlening, accountancy, fiscale dienstverlening en salarisadministratie.

Ons team bestaat uit vier AA-accountants, waarvan er drie tevens RB-fiscalist zijn, één RA-accountant en twaalf goed opgeleide en gemotiveerde algemeen medewerkers met verschillende specialisaties. Sinds oktober 2008 beschikken wij over een AFM-vergunning voor de uitvoering van wettelijke controles.

Wilt u meer van ons weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Prima samenwerking tot nu toe

score 8.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant AMSTELVEEN of administratiekantoor AMSTELVEEN


AMSTELVEEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant AMSTELVEEN, AdministratiekantoorAMSTELVEEN of Belastingadviseur AMSTELVEEN. Een accountant of administratiekantoor in AMSTELVEEN is hier goed op afgestemd net als Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van AMSTELVEEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTELVEEN, Administratiekantoor AMSTELVEEN of Belastingadviseur AMSTELVEEN? Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs helpt u graag!

In AMSTELVEEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in AMSTELVEEN.

Accountant AMSTELVEEN ZZP of administratiekantoor AMSTELVEEN ZZP

In het centrum van AMSTELVEEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in AMSTELVEEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant AMSTELVEEN BV of administratiekantoor AMSTELVEEN BV

AMSTELVEEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in AMSTELVEEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In AMSTELVEEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant AMSTELVEEN MKB of administratiekantoor AMSTELVEEN MKB

De gemiddelde ondernemer in AMSTELVEEN  zit er goed bij. Je kunt in AMSTELVEEN dan ook een Accountant AMSTELVEEN of Administratiekantoor AMSTELVEEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs.

Accountant AMSTELVEEN VOF of administratiekantoor AMSTELVEEN VOF

Wat je in de straten van AMSTELVEEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs

Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in AMSTELVEEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTELVEEN, Administratiekantoor AMSTELVEEN of Belastingadviseur AMSTELVEEN? Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs helpt u graag!

Slof & Wildenburg accountants en belastingadviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur