Main piet schaaf

Simaak

Gemiddeld tarief  50,00
Zeer goed 8.2
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Kelvinstraat 17
8912 AN Leewuarden
Telefoon 0622312320
Social media Geen social media
Omschrijving

Boekhouder Leeuwarden

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in NW Friesland, regio Leeuwarden, Sneek, Harlingen, Franeker? Dan bent u bij ons op het goede adres.
Waar wij ons in onderscheiden is dat de dienstverlening niet stopt bij het voeren van de administratie of maandelijkse/kwartaal/jaarrapportage of BTW/LB/VPB aangifte.
Met een ruime ervaring in diverse bedrijfstakken en een netwerk achter de hand kunnen wij u op alle terreinen van dienst zijn.
Wij gaan verder en verzorgen een toegespitste advisering voor elke onderneming die ons inschakelt.

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden die wij hebben met u te bespreken, dit kan overdag, maar ook in de avonduren zijn wij beschikbaar.

Speciaal concept
Administrateur/controller per uur, per dag(deel)
Heeft u zelf niet de kennis of capaciteit in huis en wilt u toch wekelijks inzicht dan zijn wij ook per uur of per dag(deel) in te zetten.

Interim Management
Als u zit met een achterstand, ziekte, of bijv. zwangerschap kunnen wij ook tijdelijk deze functie overnemen en met onze extra kwaliteit iets extra’s aan uw onderneming toevoegen. Ook als u uw Credit management of rapportages wilt verbeteren kunt u ons inschakelen.

Spreekt u dit aan schroom dan niet om met ons contact op te nemen.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Piet is een hele vriendelijke en laagdrempelige man en ik ben heel blij dat hij mij als ZZP-er (met weinig verstand van belastingzaken) zo goed helpt. Goede prijs kwaliteit verhouding en hij denkt echt met mij mee.

score 8.2

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Leewuarden of administratiekantoor Leewuarden


Leewuarden is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Leewuarden, AdministratiekantoorLeewuarden of Belastingadviseur Leewuarden. Een accountant of administratiekantoor in Leewuarden is hier goed op afgestemd net als Simaak. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Leewuarden, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Leewuarden, Administratiekantoor Leewuarden of Belastingadviseur Leewuarden? Simaak helpt u graag!

In Leewuarden zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Leewuarden.

Accountant Leewuarden ZZP of administratiekantoor Leewuarden ZZP

In het centrum van Leewuarden wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Leewuarden door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Simaak natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Simaak zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Leewuarden BV of administratiekantoor Leewuarden BV

Leewuarden heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Simaak. Er zijn genoeg  kantoren in Leewuarden die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Leewuarden zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Leewuarden MKB of administratiekantoor Leewuarden MKB

De gemiddelde ondernemer in Leewuarden  zit er goed bij. Je kunt in Leewuarden dan ook een Accountant Leewuarden of Administratiekantoor Leewuarden vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Simaak.

Accountant Leewuarden VOF of administratiekantoor Leewuarden VOF

Wat je in de straten van Leewuarden veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Simaak

Simaak is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Leewuarden met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Leewuarden, Administratiekantoor Leewuarden of Belastingadviseur Leewuarden? Simaak helpt u graag!

Simaak kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur