Main logo sfaa

SFAA

Gemiddeld tarief  45,00
Zeer goed 8.3
4 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Keizersgracht 410
1016GC Amsterdam
Telefoon 020-2610723
Social media
Omschrijving

SFAA verzorgt op een efficiënte, kostenbesparende en geheel eigentijdse manier de financiële administratie voor ZZPers en het MKB. 

Wat SFAA onderscheidt van andere boekhoud kantoren is dat het enerzijds de ondernemer ontzorgt en daarnaast altijd met de ondernemer wordt meegedacht. 

Tijdens het verwerken van de financiële administratie wordt gekeken op welke manier de ondernemer kosten kan besparen of waar kansen liggen om efficiënter te werken. Naast de financiële administratie ontvangt de ondernemer dus gratis financieel advies op verschillende vlakken. 

De boekhouding wordt bij SFAA voor ondernemers volledig in de cloud verwerkt. Door deze werkwijze kunnen ondernemers meekijken met de werkzaamheden van SFAA en weten ze precies voor welke diensten ze betalen. 

Daarnaast hebben ondernemers te allen tijden zicht op hun financiële situatie en besparen ze veel kosten aan onnodige boekhoud en accountantskosten. Voor deze diensten betalen ondernemers een vaste transparante prijs per maand. Wel is de onderkant van de factuur flexibel. 

Dit houdt in dat mocht SFAA minder uren kwijt zijn met de administratie van de onderneming, dat wordt dit in mindering gebracht op de factuur. Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


leuk begin, maar matige opvolging

score 5.0

Bekijk


SFAA biedt no-nonsense financiële ondersteuning. Er is altijd persoonlijk contact met een vast contactpersoon en de dienstverlening is efficiënt en transparant.

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.6

Bekijk


Heel enthousiast en meedenkend team van adviseurs die weten waar zij over praten en adviseren. Prettig en ongekend in deze wereld is de manier van werken.

score 9.8

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Amsterdam of administratiekantoor Amsterdam


Amsterdam is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Amsterdam, AdministratiekantoorAmsterdam of Belastingadviseur Amsterdam. Een accountant of administratiekantoor in Amsterdam is hier goed op afgestemd net als SFAA. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Amsterdam, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? SFAA helpt u graag!

In Amsterdam zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Amsterdam.

Accountant Amsterdam ZZP of administratiekantoor Amsterdam ZZP

In het centrum van Amsterdam wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Amsterdam door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort SFAA natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met SFAA zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Amsterdam BV of administratiekantoor Amsterdam BV

Amsterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als SFAA. Er zijn genoeg  kantoren in Amsterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Amsterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Amsterdam MKB of administratiekantoor Amsterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Amsterdam  zit er goed bij. Je kunt in Amsterdam dan ook een Accountant Amsterdam of Administratiekantoor Amsterdam vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van SFAA.

Accountant Amsterdam VOF of administratiekantoor Amsterdam VOF

Wat je in de straten van Amsterdam veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

SFAA

SFAA is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Amsterdam met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? SFAA helpt u graag!

SFAA kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur