Main 000 beeldmerk

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH

Gemiddeld tarief  49,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Koningin Juliana Plein 10
2595 AA Den Haag
Telefoon 0618736207
Social media Geen social media
Omschrijving

& Schotsman & Heesen Administratie en Advies

Onze dienstverlening

Ondernemers dienen een boekhouding bij te houden. Een complete en strakke boekhouding geeft op de eerste plaats inzicht over hoe een onderneming er financieel voorstaat. Daarnaast is de boekhouding de basis voor de verschillende belastingaangiftes. Daarom stelt onze Belastingdienst wettelijke eisen aan een deugdelijke administratie. Bij een financieringsbehoefte kunnen ook banken eisen stellen aan de wijze waarop een boekhouding gevoerd wordt. Wij willen u graag ondersteunen met de verzorging van uw administratie, dit met een groot pallet aan verschillende diensten, deze vindt u hieronder.

Op financieel gebied zullen we u gevraagd, maar ook ongevraagd adviseren. Wij als zelfstandig ondernemers weten maar al te goed welke vragen er zo maar kunnen oppoppen. Wij zijn voor u uw sparringpartner, wanneer we het antwoord niet weten raadplegen we één of meerdere van onze partners. We hebben een uitgebreid netwerk met verschillende specialismes, zoals notarissen, (fiscaal) advocaten, accountants, investeerders, marketeers. Hierdoor kunnen we elke vraag voor u beantwoorden. 

Zonder poespas werken wij met 3 abonnementsvormen, namelijk:

1) Starterspakket € 49 p.m. (excl. Btw)

Als starter heb je natuurlijk te maken met hoge kosten en weinig tijd. Speciaal voor de starters hebben we daarom het starterspakket.

Opzetten, inrichten en verwerken administratie

0-100 facturen p.j.

Aangiftes omzetbelasting (BTW/ICP)

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Opstellen jaarrekening

Bespreking jaarstukken

Debiteurenbeheer

Onbeperkt contact per email/telefoon

Meerwerk mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld: Salarisadministratie/Aangifte Loonheffingen)

2) MKB pakket € 99 p.m. (excl. Btw)

Jouw administratie, onze zorg! Ook voor de MKB organisatie hebben we een zeer aantrekkelijk pakket.

Verwerken administratie

100-250 facturen p.j.

Aangiftes omzetbelasting (BTW/ICP)

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Opstellen jaarrekening

Bespreking jaarstukken

Debiteurenbeheer

Onbeperkt contact per email/telefoon

Meerwerk mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld: Salarisadministratie/Aangifte Loonheffingen)

3) Pakket grotere ondernemingen € 249 p.m. (excl. Btw)

Voor de grotere ondernemingen.

Verwerken administratie

>250 facturen p.j.

Aangiftes omzetbelasting (BTW/ICP)

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

Opstellen maand/kwartaalcijfers

Opstellen jaarrekening

Bespreking maand/kwartaal/jaarstukken

Deponering jaarstukken

Debiteurenbeheer

Onbeperkt contact per email/telefoon

Meerwerk mogelijk op aanvraag (bijvoorbeeld: Salarisadministratie/Aangifte Loonheffingen)

Wij helpen u graag!

U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

& Schotsman & Heesen Administratie en Advies kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Wij zouden graag met u in contact komen. Dit kan telefonisch of per email:

Telefoon: 0618736207

Email: info@ensenh.nl

Ook kunt u gebruik maken van de button hieronder.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Den Haag of administratiekantoor Den Haag


Den Haag is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Den Haag, AdministratiekantoorDen Haag of Belastingadviseur Den Haag. Een accountant of administratiekantoor in Den Haag is hier goed op afgestemd net als & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Den Haag, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH helpt u graag!

In Den Haag zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Den Haag.

Accountant Den Haag ZZP of administratiekantoor Den Haag ZZP

In het centrum van Den Haag wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Den Haag door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Den Haag BV of administratiekantoor Den Haag BV

Den Haag heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH. Er zijn genoeg  kantoren in Den Haag die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Den Haag zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Den Haag MKB of administratiekantoor Den Haag MKB

De gemiddelde ondernemer in Den Haag  zit er goed bij. Je kunt in Den Haag dan ook een Accountant Den Haag of Administratiekantoor Den Haag vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH.

Accountant Den Haag VOF of administratiekantoor Den Haag VOF

Wat je in de straten van Den Haag veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Den Haag met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? & SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH helpt u graag!

& SCHOTSMAN & HEESEN Administratie en advies - DH kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.