Main 5mrt1718 foto hans gerritsen lenny2

Revap Accountants B.V.

Gemiddeld tarief  75,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres De Waal -B 18
5684PH BEST
Telefoon 0499-582100
Social media Geen social media
Omschrijving

Revap Accountants is gevestigd te Best.

Wij zijn een goed geautomatiseerd en efficiënt ingericht kantoor. Geografische afstand tot de accountant is hierdoor geen beperking.

De bezetting bestaat uit 3 accountants-AA en 11 fiscaal-administratief medewerkers.

De belangrijkste werkzaamheden zijn het voeren van administratie; het samenstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van diverse fiscale aangiften. Verder verzorgen wij ook de salarisadministraties voor bedrijven in allerlei sectoren.

Ook fungeren wij graag als sparring-partner voor de ondernemer.

Veelal werken wij met vaste prijsafspraken. Periodiek worden deze in rekening gebracht. Korte telefonische besprekingen worden hierbij niet apart in rekening gebracht. Ons credo is dat klanten niet bang moeten zijn om hun accountant te bellen.

De meeste administraties worden door ons gevoerd via Basecone met Twinfield. Wij zijn ook bekend met andere softwarepakketten.

We hebben een no-nonsense aanpak. Informeel en huiselijk. Dit betekent dat wij weinig verloop hebben van klanten en medewerkers. In feite krijgt u dus jaarlijks te maken met dezelfde medewerkers.

Om ""jong"" te blijven proberen wij periodiek jonge mensen aan te nemen die wij de kans geven om zich te ontwikkelen in ons vak. Een vak dat wij met passie uitoefenen omdat wij ons vak uitdagend en leuk vinden. Zeker als je hierbij in de gelegenheid bent om met je klant (de ondernemer) een leuke zakelijke relatie kunt opbouwen.

Bezoek gerust onze site

www.revap.nl
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant BEST of administratiekantoor BEST


BEST is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant BEST, AdministratiekantoorBEST of Belastingadviseur BEST. Een accountant of administratiekantoor in BEST is hier goed op afgestemd net als Revap Accountants B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van BEST, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant BEST, Administratiekantoor BEST of Belastingadviseur BEST? Revap Accountants B.V. helpt u graag!

In BEST zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in BEST.

Accountant BEST ZZP of administratiekantoor BEST ZZP

In het centrum van BEST wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in BEST door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Revap Accountants B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Revap Accountants B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant BEST BV of administratiekantoor BEST BV

BEST heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Revap Accountants B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in BEST die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In BEST zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant BEST MKB of administratiekantoor BEST MKB

De gemiddelde ondernemer in BEST  zit er goed bij. Je kunt in BEST dan ook een Accountant BEST of Administratiekantoor BEST vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Revap Accountants B.V..

Accountant BEST VOF of administratiekantoor BEST VOF

Wat je in de straten van BEST veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Revap Accountants B.V.

Revap Accountants B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in BEST met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant BEST, Administratiekantoor BEST of Belastingadviseur BEST? Revap Accountants B.V. helpt u graag!

Revap Accountants B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur